„Green White Boys“: „Mes matome, kiek jėgų Butkevičius atiduoda aikštėje ir tai mes vertiname“

„Green White Boys“: „Mes matome, kiek jėgų Butkevičius atiduoda aikštėje ir tai mes vertiname“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė pergalingai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 73:72 (20:19, 24:16, 11:21, 18:16) „FC Barcelona“ ekipą.



Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ fanai - „Green White Boys“. Kviečiame paskaityti:

„Bent šiek tiek nurimus emocijoms galima pakalbėti apie tai, kas Kaune dėjosi vakar. O dėjosi nerealūs dalykai.

Pradėkime nuo pradžių.


Klubas tai nėra tik žaidėjai, kuriuos matome aikštėje. Už jos ribų „Žalgiryje“ taip pat dirba nuostabūs žmonės. Akvilė – žmogus, daug prisidėjęs prie to, koks šiuo metu yra „Žalgirio“ veidas. Dažniausiai toks indėlis lieka nepastebėtas, nes jis nematomas statistiniame protokole ar turnyrinėje lentelėje. Vis tik būdami šalia klubo mes matėme beprotiškai klubui atsidavusį žmogų, kuris visose situacijose buvo mūsų užnugaris ir su kuriuo visada bus galima išspręsti net ir sunkias ir nemalonias situacijas. Prieš rungtynes įvyksta nuoširdus atsisveikinimas su Akvile ir puikiai žinome, kad jos vietos „Žalgiryje“ neužpildys niekas. Ačiū Tau dar kartą!

O dabar apie kitus dalykus.

Sausakimša arena pastarąjį kartą buvo 2019 metais. Dabar turėjome galimybę vėl patirti tą neapsakomą jausmą, kai 15 tūkstančių balsų traukia vieną dainą ar skanduotę. Buvo nerealių momentų ir džiugu, kad arena tampa vis laisvesnė ir mažiau susikausčiusi. Vis daugėja balsų, skambančių dainų metu ir kitose tribūnose. Smagu. Mes irgi stengiamės derintis prie arenos ir jos emocijos. Galbūt ne visada viskas pavyksta tobulai, tačiau stengiamės ieškoti geriausio balanso.

Jau sezono pradžioje sulaukdavome nemažai klausimų, o kaip reaguosite į Arną Butkevičių? Ultrų pasaulyje į tokius perėjimus dažniausiai žiūrima labai neigiamai, tačiau mes visada stengiamės vadovautis blaiviu protu, o ne kažkokiais stereotipais. Arnas Butkevičius, būdamas „ryte“, niekuomet nerodė kažkokios nepagarbos „Žalgiriui“, mums, ar Kaunui. Tai yra vienas svarbus momentas. Kitas svarbus momentas yra tas, jog „Žalgiris“ ir „rytas“ yra skirtingo lygio komandos ir Vilniaus ekipa šiuo metu yra tiesiog kaip tramplynas kilti į aukštesnį lygį. Kitas svarbus dalykas – Arno charakteris ir kovingumas. Mes matome kaip šis žaidėjas kovoja dėl mūsų klubo dabar, kiek jėgų jis atiduoda aikštėje – to nepaslėpsi ir tai mes labai vertiname. Džiaugiamės turėti tokį žaidėją savo komandoje.

Edgaro Ulanovo interviu po rungtynių girdėjote? Jeigu ne – paklausykite. Vakar tiesiog monstriškai žaidęs Ule pabrėžė, kad komandai palaikymo reikia visuose mačuose ir ne tik tada, kai atvyksta skambūs vardai. Tai GWB kartoja nuo pat pirmos savo susikūrimo dienos. Tai gal nestabdom?

O šiaip tai turbūt visiems šis penktadienis pažymėtas euforija. Dar atsikėlus ryte skamba pergalės dainos, hype’as niekur nesitraukia. Būtent tokia emocijos nubraukia visas sunkias dienas su klubu.

O vieną gražią dieną...“, - rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: