„Ryto“ fanų emocijos po pralaimėjimo: „Tiesiog apgailėtina ir tiek...“

„Ryto“ fanų emocijos po pralaimėjimo: „Tiesiog apgailėtina ir tiek...“

LKL nuotr.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) prasidėjo ketvirtfinalio etapas, kuriame pirmąją sunkią pergalę pasiekė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“, kuris namie sensacingai 78:70 (18:19, 16:21, 23:18, 21:12) skėlė antausį Vilniaus „Rytui“.



Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kada pagaliau atsiras normalus nusiteikimas prieš silpnesnes komandas? Jau kartą pralošėm Kėdainiams, tai čia turėjom atvažiuot ir sutriuškinti...“, - rašė Dimitrijus.


„Ar pajėgus Rytas nugalėti Nevėžį namie ant devynių akių? Pajėgus, bet jeigu ir vėl išeis b*bį pavolioti, tada visko gali nutikti “, - piktinosi Vilius.

„40 minučių vemalu. Nenorit žaisti, jūsų niekas neverčia per jėga. Galima pateisint kai yra bloga diena, nesiseka ar varžovai stipresni. Bet kai jau karta pasikrauni nuo Nevėžio ir atvažiuoji tokiais veidais. Skudurai bl*t. Nevėžis be Petrilevičiaus, Davisono, gauna trauma Lavrinovičius. Tiesiog apgailėtina ir tiek...“, - teigė fanas Ruslanas.

„Nieko čia neįvyko, matosi, kad gavę intensyvių treniruočių, besiruošiant svarbesnėms kovoms, visi vos pajuda. Galas nepatiko, 8 taškų skirtumas gal ir daugoka, bet namie ramiai atloš, taip kad be panikos“, - savo mintis išdėstė Simas.

„Na, komandos treneriai turėtų atvirai pasakyti, kas čia šian Fosteriui buvo, nes akivaizdžiai neatvažiavo į rungtynes. Eina nuleidęs rankas, nepatenkintas kažkoks. Tikiuos vėl kokie pinigai nevėluoja...“, - rėžė Nuomonės formuotojas.

„Pritariu. Nevykėlių mentalitetas liejasi per kraštus. Pralaimėjimas nieko baisaus, bet taip negalima tiesiog mūsų komandai“, - rašė Dovis.

„Aš norėčiau atmatyti šitą šlykštų vakaro performansą“, - piktinosi Lukas.

„Su Fosteriu senai žinoma istorija. Kai amerikoniukai patenka į mūsų sniegą, šaltį ir tamsą, jiems tuoj pat depresijos prasideda ir po kokio mėnesio jau mauna į kokią Italiją, Turkiją ar Ispaniją. Ne pirmas ir ne paskutinis toks legionierius Lietuvoje“, - teigė fanas Vidmantas.


„Pasidarė bapkių ant švenčių, tai gi komandos rėmėjas turi buti patenkintas, reikia laikytis visų sutartyje nurodytų punktų“, - savo mintis išdėstė Romanas.

„Na prieš Nevėžį du kartus iš eilės nereikėtų pralaimėti“, - rėžė Irmantas.

„Gėda. Ką čia dar ir bepridurti. Antrą kartą Nevėžio pasiekta pergalė tik pasako, kokia silpna šįmet Vilniaus Ryto ekipa. Deja... Liūdna ir baisu“, - mintimis dalinosi Darius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: