„Žalgirio“ fanai: „Brazdeikis yra visiškas nusivylimas, o jo žaidimas nieko vertas!“

„Žalgirio“ fanai: „Brazdeikis yra visiškas nusivylimas, o jo žaidimas nieko vertas!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (6/6) komanda patyrė šeštą pralaimėjimą šio sezono Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 60:86 (19:25, 14:8, 15:30, 12:23) pralaimėjo titulą ginančiai Stambulo „Anadolu Efes“ (7/5) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Klausimas ar verti to palaikymo, parketo neariat, vaikštot po aikštlele, varžovai tritaškius smaigsto viena po kito, o patys neįgalus kažką įmest. Apie kokį mes Top8 ten kalbėjom dar..“, - rašė Edgaras.


„Aš suprantu, kad Efes ne Žalgirio lentynos komanda, betiūrėti į Brazdeikį ir Birutį aikštelėje reikia turėti labai daug psichologines ištvermės. Abu į dugną traukiantys komanda..“, - teigė fanas Martynas.

„Akivaizdu, kad su Brazdeikiu prašauta bus. Kai klubo vadovui rūpi tik pelnas ir nematoma ko trūksta komandai, nusimato ilgas maratonas pralaimėjimų. Gynėjų pergrusta bet nei vienas negali duoti naudos“, - piktinosi Nerijus.

„Negali daug tikėtis iš komandos, kurios visas žaidimas stovi ant vieno žmogaus, jei Evansas nesužaidžia Žalgiris yra pasmerkti eurolygoje pralaimėti prieš visus. Aišku Brazdeikis turejo būt tas antras lyderis, bet kaip kolkas matom panašu tas taip išgirtas Iggy yra paprasčiausias feilas“, - komentavo Titas.

„Reikėtų gero metiko, tas pats Milas prie savęs sutraukdavo ginybą, dabar gero snaiperio neturim ir šiaip šį sezoną žalgiris patiko visiems tuo, kad kaunasi iki galo, kažkaip dingsta dabar tas žalgiris koks buvo sezono pradžioje, tas liūdina, bet palaikom komandą ir bus dar tų pergalių, svarbu, kad nebūtų kaip praeitą sezoną keitalioti trenerius ir žaidėjus, tas naudos neduoda, pažiūrėkit į tą patį efesą kuris sezonas jau išlaikytas branduolys, tada ir tampama čepionais“, - savo mintis išdėstė Modestas.

„Antra rungtynių pusė buvo tragiška . Žalgirio lyderiai tušti. Trys traumuoti prieš EL čempionus sunku patempt. Tikėtina, kad komanda padarys tinkamas išvadas ir kitą savsitę žais geriau“, - rėžė Brigita.

„Deja, bet Brazdeikis yra visiškas nusivylimas. Jo žaidimas nieko vertas!“, - rašė Rokas.

„Sudėtis silpnesnė ir tiek. Reikia permainų komandoje“, - teigė fanas Andrius.


„Apgailėtinai žaidžia antras varžybas iš eilės namų arenoj prie 15 000 žiūrovų. Absurdas, tiesiog gaila tautos ir visų žiūrovų, nes visus 15 000 kvailina šitie baltarankiai gynyboj. Nėra žodžių kokia tragiška gynyba, kaip kiauras rėtis čia su tokia gynyba ir su tiek pramestų metimų, šiandien trajakus ir baudas metė kaip mėgėjų lygos komanda. Keist puse komandos ir trenerį vienas kelias, nes štabas neišsireikalauja gero žaidimo iš G lygos žvaigždžių ir aplamai iš legionierių. Papildymas būtinas jei nenori būti ne paskutiniai lentelėje“, - piktinosi Andresas.

„Mantui sunku. Jei jo lygis dar tempia NKL, greičiau siųsti į Žalgiris-2. Birutis minkštas, Brazdeikis kibiras“, - komentavo Justinas.

„Visada myliu savo, komanda. Žalgiris taip sunku, prieš tokia komanda, žaisti kai tavo biudžetas, mažas ir dar prasideda, traumos nieko ne žada, mums patikekit gerbemieji yra, kaip yra ką turim, tą turim o dėl žaidejo tai, nieko ne pakeis gaila, bet tokia tiesa“, - savo mintis išdėstė Vaidas.


„Tikrai Anadoulu Efes ne Žalgirio lygio komanda, mums dar toli toli iki jų....“, - mintimis dalinosi Lukas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: