„Žalgirio“ fanai: „Kazys į Boloniją atvežė Kaziuko mugė“

„Žalgirio“ fanai: „Kazys į Boloniją atvežė Kaziuko mugė“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (10/8) krepšininkai pergalingai pradėjo antrą Eurolygos reguliariojo sezono ratą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 87:77 (24:13, 16:23, 20:24, 27:17) įveikė Bolonijos „Virtus“ (8/10) ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kazys į Bolonija atvežė Kaziuko mugė. Va čia tai perliukas. Kaziukas šaunuoliukas kaip ir visa jo mugė!!!“, - rašė Vitalijus.


„Aj šaunuoliai, žaidė visi kaip vienas kumštis, Taylor atrodo kad su komanda žaidžia ne pirmą kartą, žaidė užtikrintai ir patikimai. Su pergale“, - džiaugėsi Evaldas.

„Pasaka. Visi sužaide labai gerai! Smagu, kad Brazdeikis vis užtikrinčiau nusimeta kamuolius. Iš ko tai iš Tayloro tikrai nesitikėjau tokio užtikrinto žaidimo“, - teigė fanas Arnoldas.

„Kaip smagu, kad vyrai jau kelintą kartą paneigia lažybininkų ir visokių čeponių "įžvalgas". Su puikia pergale“, - komentavo Laima.

„Superinis žaidimas šiandien, lupotės iki pabaigos ir sulaužėte varžova. Šaunuoliai, žalgiriečiai. Ačiū už puikia, pasiaukojančia kova į kuria pagal galimybes įsitraukė ir Tayloras. Manau, kad ir Polonara netruks prisijungti, tik reikia daugiau laiko adaptacijai. Ačiū už padovantota puikia pergalę“, - savo mintis išdėstė Povilas.

„Labai solidi pergalė. „Žalgiris“ atvažiuoja su aiškiu tikslu ir dirba darbą nuo pat rungtynių pradžios. Smagu, jog išvykoje nebuvo užstrigta lemiamomis rungtynių akimirkomis ir pasiimta tokia svarbi pergalė!
Vyrukai eina į mačą luptis: labai smagu matyti taip dėl kamuolių kovojančius žaidėjus. Šmits, Butkevičius, Brazdeikis, Ule keturiese surinko 83 iš 100 komandos naudingumo balų!“, - rėžė Sporto Meistrai.

„Malačiai nepalūžo svarbiausiu momentu, o Tayloras, toks jausmas, kad žalgyrije puse metu žaidžia“, - rašė Rolandas.

„Ant tiek šiandien ŽALGIRIS verti pergalės! Kiek pastangų, komandiškai viskas! Vau!“, - džiaugėsi Šarūnas.

„Pabaiga kaip iš natų. Puiki kompozicija“, - teigė fanas Tomas.

„Žvėrys, nu su pastiprinimu vadovybė pataikė 100%, o Teo galiorkos klaidų specialistas, kaip ir Kaune suklydo, tai ir čia, o Bolonijoje Kaziuko mugė, užjudėjo senelis“, - komentavo Tautvydas.

„Puiki pergalė. Visi sunkiai žaidė. Nusipelnė šios pergalės. Taylor naujokas žaidė tarsi žaistu jau nuo sezono pražios. Šaunuoliai“, - savo mintis išdėstė Rugilė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: