„Žalgirio“ fanai: „Seni geri laikai, kai rungtynių pabaigoje stoja širdis“

„Žalgirio“ fanai: „Seni geri laikai, kai rungtynių pabaigoje stoja širdis“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (11/8) krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę Italijoje baigė pergalingai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:61 (19:9, 18:18, 22:13, 7:21) įveikė Milano „EA7 Emporio Armani“ (6/13) ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Gražu, bet ketvirtas kėlinys buvo tragedija, čia Eurolyga, negali atsipalaiduoti, nes nuo +19 iki pralaimėjimo, tik 1 kėlinys, smagu, kad baigėsi gerai viskas! Šaunuoliai!“, - rašė Mantas.


„Eina sau kokia pabaiga!!! Šaunuoliai, kad susitvarkė. Ulia tikras kapitonas!!! Didžiausi sveikinimai visiems su pergale! Dar tokia Lietuvai svarbią dieną, nuostabi pergalė. Nuostabi dviguba savaitė“, - džiaugėsi Vitalijus.

„Ulė šiandien man gyvybę išgelbėjo, maniau infarktą gausiu,... jau maniau, kad prisižais... jau 112 nr buvau į telefoną įsivedęs, bet tuo krepšinis ir įdomus, kad kokia intriga gali būti, tiesiog fantastika, bet kokia kova, kosmosas!!! Galvojau po 3 kėlinių bus +30 4 kėlinio pabaigoje, jau būčiau dabar pajungtas po gyvybę palainkančiais aparatais, jeigu būtų gavę pizdulei... omg, daugiau taip nedarykite, būkite žmonės, dabar BUS NE EDGARAS ULAVONAS, O EDGARAS MILANOVAS!“, - teigė fanas Tautvydas.

„Šaunuoliai vyrai! Bet per ketvirtą kėlinį tai net išsiblaiviau. Teks iš naujo prisigert...“, - komentavo Vacys.

„Nu nebūtų Žalgiris, reik gadint nervus. Tiek gero norėjau pasakyt, dabar tiesiog su pergale. P.s Ule turi kapitono kiaušus“, - savo mintis išdėstė Evaldas.

„Dabar kuo greičiau naujokų integravimas, nes kol kas labai sunku, bet šaunu, kad atlaikė vyrai!“, - rašė Edmundas.

„Tikras kapitonas Ule! Su pergale!“, - džiaugėsi Olveidas.

„Dėl trenerio klaidų, buvo tragiškas ketvirtasis kėlinys, bet jie turi pasiimti kaip pamoką ir žygiuoti link finalinio ketverto!“, - teigė fanas Žydrius.


„Ačiū už dvigubą pergalę šią savaitę, tačiau nusiteikimas 3/4 ketvirto kėlinio buvo labai silpnas. Ačiū, Ūle, kad ištraukei komanda. Pergalė yra pergalė“, - komentavo Povilas.

„Seni geri laikai, kai rungtynių pabaigoje stoja širdis. Svarbiausia gera pabaiga!“, - savo mintis išdėstė Ilona.

„Ketvirtas kėlinys daugiau nervų atėmė nei visas sezonas...bet vistiek, žaliai balti lieka širdyje“, - rėžė Visvaldas.


„Ačiū,bet daugiau taip nedarykit, aš ne pats jauniausias bičas, iki infarkto ne daug trūko“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: