„Ryto“ fanai: „Jei per savaitę nebus naujo puolėjo, nesuprasiu šitos organizacijos“

„Ryto“ fanai: „Jei per savaitę nebus naujo puolėjo, nesuprasiu šitos organizacijos“

LKL nuotr.

Citadele Karaliaus Mindaugo taurėje (Citadele KMT) aiškūs jau pusė finalo ketverto dalyvių.



Vilniaus „Rytas“ savo arenoje po pratęsimo 98:78 (22:23, 27:19, 13:20, 19:11, 17:5) įveikė Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ ir pratęsė kovą dėl trofėjaus.  

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nėra šansų prieš Lietkabelį ir Wolves šiais metais serijoje iki 3 pergalių laimėti, kol toliau tuščiai sėdės Jarvis, Masiulis, Uleckas ir Lekūnas. 7 žaidėjų komanda ir čia labai dosniai turint omenyje kaip Varadi žaidžia“, - rašė Martynas.

„Didžiąją dalį laiko žaidimas buvo baisus. Nevėžis kovojo kaip lygus su lygiais. Bet pabaigoje visgi įrodėme kas yra stipresnė komanda, todėl sveikinu visus su PERGALE!!“, - džiaugėsi Tomas.

„Po Nevėžio, kaip po Regitros egzamino. Jungiam aukštesnę pavarą ir laukiam naujoko!“, - teigė fanas Ovidijus.

„Šio sezono Rytas sukomplektuotas žaisti greitą žaidimą. Kai tik treneriai nusprendžia žaisti lėtą kašį su ilgomis atakomis, tai visa komanda kaip nesava įlipusi į pelkę. Prieš PAOK išvykoje likus 2 min. ir pirmaujant 10 taškų Žibėnas pertraukėlės metu liepė tempti žaidimą, tai iš karto buvo pirma mintis man, kad dabar ir prapis. Taip ir buvo. Žibėnai, nustok trukdyti komandai žaisti savo žaidimą“, - savo mintis išdėstė Mantas.

„Jei per savaitę nebus naujo puolėjo, nesuprasiu šitos organizacijos“, - komentavo Titas.

„Dar dvi pergalės ir KMT titulas „Ryto“ rankose!“, - komentavo Vidmantas.

„Su pergale! Komanda kovoja, Fosteris pagaliau ginasi, tik nesinori daugiau matyt atakų kur puolime komanda šiktelėjus į kelnes. O šiaip šaunuoliai“, - rėžė Dominykas.

„Reikia pastiprinimo,nes ir LKL gali būti šakės,akivaizdu visi moka žaisti,ir visi pasistiprine“, - rašė Virginijus.



„Visa širdimi už savo mylimą komandą!“, - džiaugėsi Kristina.

„Sutvarkome reikalus? Juokaujat gal? Nevėžis tragiškai metė baudas, 4 kėlinyje nieko nebepataikė (jau apie pratęsimą nekalbu) ir vistiek buvo sugebėta įduoti Nevėžiui pratęsimas į rankas, nes kitaip kas vyko per paskutinę 4 kėlinio minutę nepavadinsi. Ir čia vadinat "Sutvarkot reikalus" ? Tiesiog pasedėkit tyliai ir pasidžiaukit, kad pasisekė, o ne "Sutvarkėt reikalus" . Nuoširdžiai šiek tiek gėda kaip fanui dėl tokios komunikacijos“, - savo mintis išdėstė Lukas.

„Kad ir klampios, ir daug nervų pareikalavusios rungtynės, bet svarbiausia pergalė“, - rėžė Milda.


„Svarbiausia, kad laimėjome, net jeigu po pratęsimo, net jeigu buvo labai sunku ir net jeigu čia Nevėžis. Rytas vistiek šaunuoliai!“, - komentavo Diana.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: