D. Diamantidis išskyrė tris dalykus, dėl kurių „Žalgirio“ gali nebūti atkrintamosiose

D. Diamantidis išskyrė tris dalykus, dėl kurių „Žalgirio“ gali nebūti atkrintamosiose

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ir toliau demonstruoja puikų krepšinį. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Eurolygoje iškovojo dvyliką pergalių, patyrė devynis pralaimėjimus bei rikiuojasi penktoje vietoje.



Tiesa, toks sėkmingas „Žalgirio“ žaidimas įtikino ne visus.

„Panathinaikos“ legenda Dimitris Diamantidis graikų spaudai prakalbo apie Eurolygą bei dėmesį atkreipė ir į „Žalgirio“ žaidimą.

Buvęs krepšininkas išskyrė tris dalykus, kurie gali sutrukdyti Kazio Maksvyčio auklėtiniams patekti į atkrintamąsias.


Pasak Eurolygos legendos, „Žalgiriui“ pasiekti šio tikslo gali nepavykti dėl mažos vyr. trenerio K. Maksvyčio patirties, trūkstamo lyderio bei įžaidėjo.

„Jei reikėtų pasakyti labiausiai nustebinusią šio sezono Eurolygos komandą, mano akimis tai būtų „Žalgiris“. Kauno ekipos žaidėjai aikštelėje visada atiduoda širdį. Jie turi didžiulį charakterį ir niekada nepasiduoda. Turint nuostabią atmosferą namuose, jie yra sunkiai įveikiami.

Tiesa, „Žalgiriui“ patekti į atkrintąmsias gali sutrukdyti stratego patirties trūkumas. Taip pat koją pakišti gali lyderio bei įžaidėjo trūkumas. Jie prarado Keenaną Evansą, o tai sezono pabaigoje itin skaudžiai atsilieps“, - pasakojo D. Diamantidis.

D. Diamantidis taip pat mano, kad Eurolygos finalo ketverte turėtų kovoti Madrido „Real“, Stambulo „Anadolu Efes“, „Barcelona“ ir „Monaco“ komandos.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: