„Žalgirio“ fanai: „Skubiai reikia įžaidėjo, nes su Lekavičiumi ir Dimša bus sunku“

„Žalgirio“ fanai: „Skubiai reikia įžaidėjo, nes su Lekavičiumi ir Dimša bus sunku“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (12/10) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 22-ojo turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Stambule rezultatu 70:80 (16:16, 12:22, 21:17, 21:25) nusileido „Anadolu Efes“ (11/11) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Vienintelis pozityvas šiose rungtynėse tai Ignas Brazdeikis. Pagaliau matosi jo indėlis. Tikiuosi jam tai bus geras atspirties taškas, o visą kitą kraupu. Nu kaip sutrydę žaidžia. Kodėl Lekavičius dar ne lietkabely ar neptūne? Apskritai,kaip jau užkniso tas sisteminis žaidimas. Atrodo daugiau nieko ir negalim pasiūlyt. Žaidėjai su sisteminiu žaidimu,matyt,pasąmonėje patys save įtikina,kad nėra geri žaidėjai individualiai,kad gali žaist tik kaip komanda,o kai komandinis žaidimas nesiklijuoja,tai patys jau tada bijo būt lyderiais ir pasibaigia visas žaidimas. Drebančiom rankoma,atrodo,žaidžia. Žodžiu,kaip Šaras pasakytų,trūkstam charakterių“, - rašė Svajūnas.


„Kodel Kazys sugalvojo Lukošiūną išleisti, tai niekaip nesuprantu, čia ne kazino, kad surizikuosiu ir gal paeis, šaltas žaidėjas, nu kam to reikėjo“, - piktinosi Deividas.

„Pagaliau Brazdeikis iššovė. Taip ir toliau. Polonarai pasitempti. Giedraičiui psichologiškai atsigauti. Visiems gerai pailsėti iki penktadienio“, - teigė fanas Dainius.

„Įvyko, kas įvyko. Ačiū, Ignui, Edgarui, už pastangas, bet jų šį kartą, deja nepakako. Pritrūko geros gynybos, turkai labai labai agresyvūs buvo ir stipresni, deja.... Ne pasaulio pabaiga.. Už Žalgirį visada!“, - komentavo Viola.

„Nedarom tragedijos. Iggy žaidime galima įžvelgti Mambos mentality, maksimalus pasitikėjimas savimi, net ir stringant, o šiandien - gerai užtaikęs pradžioje, sustoti neketino“, - rėžė „Sporto Meistrai“

„Sunku Eurolygoje be PG, pernai iš vis buvo dugnas, dabar konkurencija smigo irgi, bet šiandien jau parodytas kovingumas, žaidėjai nebesidairo, o patys bando žaisti. Eurolygoje per tą laiką kol nebus PG galima prarasti per daug“, - rašė Edmundas.

„Ačiū už kova iki galo, bet su pagrindiniu įžaidėju Dimša mes tikrai iš pralaimėjimu serijos neišlipsim ir juolab prieš Partizan“, - piktinosi Povilas.

„Skubiai reikia įžaidėjo, nes su Lekavičium ir Dimša bus sunku“, - teigė fanas Irmantas.


„Trūko puolime daugiau žmonių , trūksta įžaidėjo ir atakų kūrimo . Buvo maža tikimybė laimėti . Klaidų vėl buvo daugokai“, - komentavo Brigita.

„Potencialas yra, bet nužudė kvailos klaidos ir viduryje aikštės prarandami kamuoliai pirmoje rungtynių pusėje...“, - savo mintis išdėstė Agnius.

„Reikalauti daugiau ir negali. Paakutine minute turime -2 ir visus šansus. Ačiū komandai!“, - rėžė Arnoldas.


„Gaila...ne daug trūko... Prieš čempionus nelengva... Bet esam dideli ir galingi! Neturim visos komandos... Kitaip jiems būtų šakutės. Gero poilsio...“, - komentavo Monika.

„Svarbiausia, kad komanda nesugriuvusi, nepalūžusi ir gyva, kaip ir visą ši sezoną!“, - savo mintis išdėstė „Žalgirio metraštis“

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: