„Ryto“ fanai piktinasi: „Su tokiu žaidimu ir į LKL pusfinalį galime nepatekti“

„Ryto“ fanai piktinasi: „Su tokiu žaidimu ir į LKL pusfinalį galime nepatekti“

LKL nuotr.

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ dramatiškai iškovojo Citadele KMT bronzos medalius.



Nenado Čanako auklėtiniai Šiauliuose vykusiame mažajame finale 91:88 (18:21, 29:21, 23:14, 21:32) atsilaikė prieš keliskart grėsmingai priartėjusį Vilniaus „Rytą“.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Vien dėl Fosterio galėjo pasistengt ir kažkaip laimėt, nu gaila labai jo, vienintelis, kuris stengėsi iš visų jėgų, apie Lekūną išvis žodžių neberandu, su ta nesportine pražanga pramušo visišką dugną, nu gerai, netempi lkl lygio, tai nors nesipainiok po kojom lemiamose rungtynėse. Galėjo Žibėnas ir neleisti jo ketvirtam kėliny, geriau kokį Šimonį jau, gal nebūtų sumąstęs taip genialiai prasižengt“, - rašė Martyna.

„už tokį pasirodymą VISIEMS be išimties, nuo žaidėjų iki administracijos, iki sezono pabaigos atlyginimų NEMOKĖTI! Jei laimės LKL - išmokėti, jei ne - mistines "skolas" atiduoti. Gal tai būtų gera motyvacija?“, - piktinosi Ingrida.

„Cirkas visa ta KMT, šiandien teisėjų darbas opiumo liaudžiai davimas, baisu dar nebuvau taip matęs … norėčiau, kad šitie teisėjai Laurinavičius ir Mačiulis eitų paskui ruzzų karo laivą...“, - teigė fanas Ramūnas.

„Iki kitų metų papildymo reiks laukti ? Ar Fosteris turi pradėt mesti po 50 taškų?“, - savo mintis išdėstė Ričardas.

„Aš rytą palaikiau ir ateityje palaikysiu. Bet vakarykštis pasirodymas ir šiandienos išvis be komentarų“, - komentavo Tomas.

„Žibėnas pats galėtų atsistatydinti, vistiek sezonas palaidotas, o su Georgios Dedas nebūtų tikrai blogiau nei yra dabar“, - rašė Irmantas.

„Ačiū Lekūnui, Masiuliui (rinktinės nariui) ir kitiems žaidėjams, kuriems Vilnius- tuščia vieta ir jokios pagarbos...“, - piktinosi Žydrūnas.


„Kiek dar reikia pralaimėti, kad būtų padarytos išvados? Net negaila, kad pralaimėjo šiandien, nes kitaip Žibėnas kalbėtų nesamones, kad su tokiu žaidimu galima žaisti prieš bet ką. Palikit tas paplavas Varadi, Lekūną ir Masiulį Šiauliuose, gal Sireika priglaus“, - teigė fanas Rolandas.

„Su tokiu žaidimu ir į LKL pusfinalį galime nepatekti“, - savo mintis išdėstė Rokas.

„Kada legionierius plėšosi dėl komandos labiau už lietuvius, praktiškai visą sezoną, pagarba Fosteriui, lietuviams į veidrodį reikią pažiūrėti, dėl trenerio buvau pasikarsčiaves, gerai, kad pratęsė, šimtas kartų kartojau su 4-5 žaidėjais neko nepasieksi, komandos vadovai man atrodo nustekeno komandą“, - komentavo Valdas.


„Eilinė gėda! Gerai kad kitam sezone Vilniuje zais Wolves, bent galima bus gero lygio krepšinį pamatyt, o ne šitą degraduojanti kluba, lopai ir nevykeliai esat!“, - rėžė Petras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: