„Ryto“ fanai: „Skystakiaušių komanda ir tiek. Kada pradėsit žaisti?“

„Ryto“ fanai: „Skystakiaušių komanda ir tiek. Kada pradėsit žaisti?“

LKL nuotr.

Sekmadienio vakarą sostinėje „Betsafe-LKL“ čempionams antausį skėlė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (14-7).



Donaldo Kairio auklėtiniai išvykoje 88:77 (24:19, 22:27, 21:24, 21:7) dramatiškai parklupdė Vilniaus „Rytą“ (15-5) ir nutraukė sostinės krepšininkų fiksuotą penkių pergalių seriją „Betsafe-LKL“.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Kiek galima? Šiandien Utena, kas rytoj? Gėda yra švelniausias žodis“, - rašė Vytis.

„Žaidimas RKL lygio.... Žibėnai,laukiam dabar ką pasakysi... Ką vel sugalvosi iš pasiteisinimų?... Gėda prieš savus sirgalius...“, - piktinosi Vycka.

„Ką ten bandė naujoką išgąsdinti ? Aikštėje - Lekūnas, Masiulis, Varadi ..žmogus karjerą baigs tokius talentus pamatęs..“, - teigė fanas Andrius.

„Vieni klubai perkasi žaidėjus, kiti keičia arenos kėdes...“, - savo mintis išdėstė Edvinas.

„Nu šaunuoliai... matosi, kad super "motyvuoti", super "susikaupę" po pertraukos grįžo“, - rėžė „Nuomonės formuotojas“.

„Skystakiaušių komanda ir tiek. Ką čia daugiau ir pasakysi...“, - rašė Karolis.

„Liūdnas vaizdas "Ryto" stovykloje, net namų sienos nepadeda ir fanų tribūna krepšininkų ne uždega kovai. Žodžiu sunku palaikyti savo miesto komandą, kai taip tragiškai žaidžia“, - piktinosi Žilvinas.


„Masiulis yra net ne krepsininkas. Kazkas kitko. Bandziau jam ta pasakyt asmenine zinute pries pora menesiu kad keistu krypti. Bet uzblokavo kazkodel“, - teigė fanas Aleksandras.

„Trūksta žodžių.... kada pradėsit žaisti?“, - savo mintis išdėstė Linas.

„Sofos ir ne sofos komentatoriai, per pralaimėjimų nebūna pergalių... visi tokie komentarai labai faini, tačiau faktas vienas. Komanda, už kurią sergama, važiuoja žemyn, labai dideliu greičiu ir nėra nieko, kas rodytų jog kažkas keičiasi. Žaidėjai (didžioji dalis) nėra motyvuoti, Žibėnas eilinį kartą nesugeba užvesti (tą pats sako kiekvieną kartą), kažko nuteikti ir pan. Sėdim šiknoje su kraštais, visiems kitiems (kitų komandų treneriams, specialistams ir t.t.) tai suprantama, bet perkamas gynėjas. Kam jis reikalingas?? Lekūnas?? Masiūlis?? Ūleckas?? čia tie žaidėjai, kuriais galima pasitikėti?? Psichologų ir psichoterapautų jiems reikia, kad pradžioj bent save pradėtų gerbti“, - rėžė Paulius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: