„Žalgirio“ fanai: „Tai tik parodo, kokį psichologinį spaudimą turi „Žalgiris“

„Žalgirio“ fanai: „Tai tik parodo, kokį psichologinį spaudimą turi „Žalgiris“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (14/13) dvigubą Eurolygos savaitę pradėjo pergale Berlyne. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:63 (15:14, 18:13, 11:18, 22:18) palaužė ALBA (7/20) krepšininkus.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Bravo, sveikinimai Žalgiriui!! Labai svarbi taktinė pergalė. Complimenti Achille!! - naudingiausias rungtynių Žalgirio žaidėjas!!“, - rašė Gintaras.


„Nepataikytų baudų pergalė. Negražios, sunkios, bet svarbiausia pergalingos rungtynės“, - komentavo Vitalijus.

„Tai tik parodo, kokį psichologinį spaudimą turi Žalgiris“, - teigė fanas Aimantas.

„Labai negražus ir klampus grajus. Baigėsi laimingai. Bet su pataikymo tikrai baisu. Taylor ir palonara bent jau gyvybės įnešė kai kitiems nesisekė“, - komentavo Gražvydas.

„Nu, jeigu taip mes baudas ir trajakus, tai asvel taip nesiterlios, vyrai, užsidarykite salėje ir meskite baudas ir trajakus, nes gerai, kad alba silpna komanda, kitos komandos tiek nesiterlios, akušerio kabinetas, gimdymas visiškas, bet pergale yra pergalė, tiesiog aplankė didelė sėkmė vyrus, bet, p. Kazy, būkite geras ir šį jaunimą uždarykite salėje ir liepkite jiems baudas ir iš toli mesti“, - rėžė Tautvydas.

„Su tokiu žaidimu patekti į atkrintamąsias šansų beveik nėra“, - savo mintis išdėstė Linas.

„su ASVEL turime žaisti kitaip ir laisviau“, - teigė fanas Renaldas.

„Kažkada gerbiamas treneris Jonas Kazlauskas pasakė: Aš jus naktį pakelsiu, nuvesiu prie baudų ir jūs man turėsit visas sumesti. Tai va šiai komandai to paties reiktų. Bet šiaip šaunuoliai, nors ir sunkiai, bet atsilaikė“, - rašė Benediktas.


„Nesvarbu kaip, svarbu yra. Šiandien sakyčiau "naujokai" patempė į priekį. Važiuojam Toliau!“, - džiaugiasi Arnoldas.

„Varginga pergalė, bet pergalė, žaidimo kokybė kolkas negerėja, baudų metimai, tritaškiai, daug ką reikia gerinti jei norime patekti“, - komentavo Konstantinas.

„Laimėjom! Nervų kainavo labai daug! Sekmės ketvirtadienį!“, - rėžė Irena.


„Išvargta pergalė, bet pasiekta tik todėl, kad varžovai klydo ir šaudė prošalį labiau, ypač paskutinėmis minutėmis. Gal su Asvel parodys ką gali“, - savo mintis išdėstė Regina.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: