„Žalgirio“ fanai: „Gražu matyti Taylorą ir Polonarą įsibegėjančius!“

„Žalgirio“ fanai: „Gražu matyti Taylorą ir Polonarą įsibegėjančius!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (15/13) krepšininkai iškovojo ir antrą pergalę dvigubos Eurolygos savaitės metu. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 85:67 (16:22, 31:15, 18:13, 20:17) įveikė Vilerbano ASVEL (8/20) krepšininkus.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kaip puiku buvo stebėti varžybas, patiko jūsų ryžtas, naujokų rezultatyvus žaidimas.Dabar belieka nuduot Čempionams ir įrodyt visiems, kas tikrieji Čempionai“, - rašė Genovaitė.


„Geriausia savaitė! Ačiū vyrams už emocijas! Gražu matyti Taylorą ir Polonarą įsibegėjančius! Link Top8 chebryte mes tą galim!“, - džiaugiasi Darius.

„Nu ką dabar belieka savaitgalį Rytą pervažiuoti Eurolygos režimu“, - teigė fanas Andrius.

„Dabar jau žaidžiate savo malonumui ir savo fanams, grizote į savas vėžes. Ačiū už suteiktas emocijas ir gražią pergalę.“, - komentavo Alma.

„Koks malonus vakaras Lietuvoj! Šiandien visi šaunuoliai!“, - rėžė Ignas.

„Darosi linksmiau ir nuotaika gera, kai Žalgiris artėja prie mūsų visų išsvajoto tikslo“, - savo mintis išdėstė Konstantinas.

„Jei tokių nepatiesi, tai niekur ir nepapulsi. Dabar reikia nugalėti Olympiacos“, - teigė fanas Liudvikas.

„Bravo vyrai! Parodė ką gali! Sveikinimai su pergale!“, - rašė Irena.

„Dabar dar sekmadienį reikia sutriuškinti vilniečius ir bus tobula savaitė“, - rašė Viktoras



„Nu šaunuoliai Žalgiriukas. superinės rungtynės. sugriuvo Asvelis visai, kažkaip galvojau kad su Alba bus lengviau, o gavosi viskas atvirkščiai. puiki dviguba savaitė Eurolygojr, labai svarbios pergalės iškovotos“, - džiaugiasi Sandra.

„Manyčiau taip ir turėtų atrodyti rezultatas nuo trečio ketvirčio tarp komandos pretenduojančios į top 8 ir priešpaskutinės. Nors Žalgiryje dar tiek tobulinimų, kad šio sezono neužteks“, - komentavo Vardenis Pavardenis.

„Sekmadienio LKL rungtynes B tribūnai rekomenduojame žiūrėti per TV, nes Kaune bus liūdesys“, - rėžė Tautvydas.


„Geriausia savaitė! Ačiū vyrams už emocijas! Gražu matyti Taylorą ir Polonarą įsibegėjančius! Link Top8 chebryte mes tą galim!“, - savo mintis išdėstė Darius.

„Sveikinu visus su puikia pergale. Komanda laimėjo neištampiusi nervų paskutinėmis minutėmis. Šis tas naujo “, - rašė Povilas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: