„Žalgirio“ fanai: „Gaila mergaitės, pirmadienį vis dėl to turės eiti į mokyklą“

„Žalgirio“ fanai: „Gaila mergaitės, pirmadienį vis dėl to turės eiti į mokyklą“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (18/4) krepšininkai patyrė pralaimėjimą „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai šeštadienį „Žalgirio“ arenoje nusileido Vilniaus „Ryto“ komandai 94:100 (21:24, 21:21, 25:23, 27:32).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ne pirmą sykį varžovai primeta savo žaidimą, o Kazys pasimeta rungtynių metu ir neranda teisingų sprendimų. Aišku startuoti su Igy gynyboje prieš Fosteri yra stipru. Kaip ir prasimesti su Rytu trajakais turint absoliučią persvarą po krepšiu irgi novatoriškas sprendimas“, - rašė Edgaras.


„Gerai, kad reguliariajame sezone tik taip krito rytui, o ne finale. Kiekvienas rungtynes taip nekris tritaškiai. Svarbiausia Zalgiris lieka pirmi ir sekmes toliau“, - komentavo Ovidijus.

„Dabar reikia galvoti ne tai, kad pralošėme, bet tai, kad Tayloras vėl traumą gavo.. px tos atmatos statyba, yra didesnių bėdų nei skuduras... traumos, ne neduok, Dieve, taip susitramuoti, kažkoks prakeiksmas“, - teigė fanas Tautvydas.

„Gaila mergaitės, rytoj vis dėl to turės eiti į mokyklą“, - rėžė Rokas.

„Teisėjai padarė savo, bet Žalgiris žaidė tiesiog siaubingai!“, - piktinosi Egidijus.

„Gėda žiūrėti į tokį žaidimą. Nulinis nusiteikimas. Net baisu pagalvoti kaip atrodys prie oly. Pasvajoti apie top8“, - komentavo Karolis.

„Gaila gaila..... gaila, kad ir teisėjai pabaigoj sugrybavo, bet reikia varžybas turėti tokias, kad vienas švilpukas nieko nereikštų. Pormiausia LaaaabaI prasta Polonaros gynyba. Būtų bent kelis kartus aktyviau pasigynęs, garantuotai rezultatas būtų kitas. Už tokį akivaizdų pasyvumą galima braukt dalį atlyginimo.....“, - savo mintis išdėstė Ramūnas.

„Teisėjai šventė pergalę. Lauk juos iš LKL!“, - rašė Silvijus.

„Sekmadienio vakaras, susirenka beveik 15k žiūrovu pažiuret kaip jų mylima komanda valysis kojas į pati nekenčiamiausią priešą.... oh wait.. “, - komentavo Tomas.



„Nieko šis pralaimėjimas nereiškia. Nenuleižiam galvų ir judam tik pirmyn. Jūs visada busite mums geriausi laimite ar pralaimite mes visada būsime su jumis kartu“, - teigė fanas Ronaldas.

„Davai tik nepradedam ir nesidarom gėdos kaltindami teisėjus. Tokią Ryto sudėtį turėjom ant +20 nupūst, su visais Masiuliais ir Lekūnais“, - rėžė Robinis.

„Dabar galim visus kaltint, bet Žalgiris tiesiog patys nulėmė savo likimą“, - piktinosi Remigijus.


„Pochuj tas LKL,nesvarbu ar laimejimas ar pralaimejimas,tegu duoda pasidziaugti Rytui. Svarbiausia laimejimas Eurolyga be traumos. Zalgiris visada isliks stipriausias ir mylimiausias!!! Mes labai mylime Zalgiri!“, - savo mintis išdėstė Vilmantas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: