„Green White Boys“: „KMT titulas jau mūsų, sugrįš ir LKL. Būkite tuo tikri“

„Green White Boys“: „KMT titulas jau mūsų, sugrįš ir LKL. Būkite tuo tikri“

LKL nuotr.

Sekmadienio vakarą Kaune šeimininkavo Vilniaus „Rytas“ (16-5).



Didžiąją rungtynių dalį pirmavę Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje 100:94 (24:21, 21:21, 23:25, 32:27) pranoko Kauno „Žalgirį“ (18-4), taip užsitikrindami tarpusavio pranašumą reguliariajame sezone.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ ekipos fanai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:


„Rungtynės, kurių laukėme gana ilgai susiklostė ne visai taip, kaip buvome suplanavę. Pritrūko tik vienos detalės – pergalės.

Ne itin pavasariškas oras nesutrukdo susirinkti prie Čiurlionio tilto dar kelios valandos iki mačo pradžios ir nuo ten padaryti eiseną.

Arenoje atsidūrėme apie valandą prieš rungtynių startą ir užpildžius 2 sektorius tapo aišku, kad palaikymas šįkart bus tikrai galingas. Iki rungtynių starto abu mums rezervuoti sektoriai užsipildo sausakimšai. Tai yra naujas puslapis mūsų palaikymo istorijoje ir neginčijamas aktyvių sirgalių rekordas.

Iškart norime padėkoti keliolikai supratingų abonementų turėtojų gretimame sektoriuje, kuris šįkart taip pat pavirto į fanų tribūną. Dialogo pagalba su visais pavyksta susitarti ir rasti kompromisą. Juk kitaip ir būti negalėtų?

Su rekordiniu skaičiumi žmonių palaikymas gaunasi taip pat solidus. Skambame garsiai ir aiškiai nuo pirmų susitikimo sekundžių.

Arena jungėsi noriai ir karts nuo karto pavyksta išgauti išties įspūdingą atmosferą. Vis tik trūkumu išlieka tai, kad vis dar esame per daug priklausomi nuo vaizdo aikštėje. Taip neturėtų būti ir ties tuo turima dirbti ateityje.

Atvykėliai iš sostinės arenoje pasigirsta tik minimaliais tarpais, kai iš esmės niekas aikštėje nevyksta.


Gaila, kad mūsų komandai aikštėje taip dominuoti nepavyksta. Nors pralaimėjimai prieš antrarūšę komandą, eilę metų nieko nesugebančią nuveikti Europoje, jau kiek įgriso, bet suprantame, kad čia tik mūšis.

KMT titulas jau mūsų, sugrįš ir LKL. Būkite tuo tikri.

Smagu, kad varžovų komandoje atsiranda emocijas bandantis kaitinti veikėjas. „Ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynės neturi būti sterilios, o tokie jo išsišokimai tikimės, kad tik pridės papildomos motyvacijos mūsų komandai sudėlioti viską į savo vietas.


Dar susimojuosim“, - teigė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: