„B TriBūna“: „Kauniečių mentalitetas skiriasi nuo vilniečių. Vertybinė politika čia neegzistuoja“

„B TriBūna“: „Kauniečių mentalitetas skiriasi nuo vilniečių. Vertybinė politika čia neegzistuoja“

LKL nuotr.

Sekmadienio vakarą Kaune šeimininkavo Vilniaus „Rytas“ (16-5).



Didžiąją rungtynių dalį pirmavę Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje 100:94 (24:21, 21:21, 23:25, 32:27) pranoko Kauno „Žalgirį“ (18-4), taip užsitikrindami tarpusavio pranašumą reguliariajame sezone.

Praėjus kelioms dienoms, ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B TriBūna“ pasidalijo savo pastebėjimais.

„Išvyka suteikusi be galo daug emocijų. Dėl tokių akimirkų ir didžiuojamės būdami ištikimiausiais Ryto fanais. Kelionę į Kauną pradedame išlydėdami komandos autobusą su dainomis, dūmais ir fajeriais - taip, kaip ir priklauso tikram derbiui. Žinome koks pastarasis laikotarpis tiek žaidėjams, tiek klubo administracijai, tiek fanams buvo sunkus, todėl norėjosi suteikti teigiamų emocijų visiems. Kai niekas nebetiki - mes būsime tie, kurie liks kovoti iki pat paskutinės sekundės.


Iš Vilniaus išvykstame trimis autobusais, vietoje prisijungia dar kelios dešimtys ir iš viso sektoriuje turime apie 170 aktyvių sirgalių. Ko gero, šis skaičius galėjo būti žymiai didesnis, jei ne nuotaikos sklandžiusios aplink klubą pastarąjį mėnesį. Tačiau net ir tiek užtenka būti girdimais 12 tūkstančių varžovų apsuptyje.

Nepamirštame perduoti linkėjimų ir dvigubus standartus mėgstantiems kauniečiams su skanduote : „Jūsų meras remia rusus“. Kartais net sveiku protu sunku suvokti koks krabo elgesys yra toleruojamas šiame mieste, tačiau panašu, kad šios gyvenvietės žmonių mentalitetas drastiškai skiriasi nuo vilniečių. Vertybinė politika čia neegzistuoja.

Aikštėje išvystame tokią žaidėjų koncentraciją ir užsivedimą, kuriuos norėtųsi matyti visada. 4-as kėlinys pavirsta tritaškių šou, kuris galų gale baigiasi kauniečių kapituliacija ir arenos palikimu anksčiau laiko. Emocijos susitikimo pabaigoje tiesiog sprogsta, tribūnoje euforija. Dėl tokių akimirkų ir palaikome šią komandą - tokias emocijas patirti kitur beveik neįmanoma.

Žiūrint į ateitį - šis mačas gali tapti puikia atrama, nuo kurios atsispirsime ir užsivesime lemiamoms kovoms Čempionų lygoje. Nors ir nesame savo padėties šeimininkai, bet svarbiausia, kad būtų padaryta viskas, kas priklauso nuo mūsų. Kitas žingsnis - Stambulas. Su tokiu užsivedimu tikslas tikrai pasiekiamas.

Taip pat primename, kad jau pradėjome registraciją į kito mėnesio sugrįžimą į Kauną. Šį kartą turime skambėti dar garsiau ir atrodyti dar geriau. Tad nieko nelauk, rašyk mums ir palaikyk komandą su geriausias. Pirmyn, vilniečiai!“, - socialiniame tinkle rašė „B TriBūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: