„Žalgirio“ fanai: „Polonara ir Ulanovas buvo duobkasiai“

„Žalgirio“ fanai: „Polonara ir Ulanovas buvo duobkasiai“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (15/15) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 30-ojo turo rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 79:87 (16:22, 19:24, 20:19, 24:22) nusileido Stambulo „Fenerbahce“ (18/12) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Nuolat rezultatas svyravo tarp 8 ir 10 taškų skirtumo, negi nebuvo kam komandoje lyderio sumažinti skirtumo bent iki apyligio? Slogus įspūdis, nes tikrai motyvuota komanda taip nesielgia“, - rašė Vidas.


„Polonara ir Ulanovas buvo duobkasiai. Šiaip gerai kovojo, bet Feneris stipresnis“, - piktinosi Justinas.

„Dėl visko patys kalti...Daug nervų sudegino vaikiški sprendimai ir klaidos. Polonara, Ule siaubingi šiandien... Labai gaila. Kovoja, stengiasi, bet patys ir prisidaro nesąmonių, klaidų, kurių nebeišeina ištaisyti“, - teigė fanas Marius.

„Po praėjusio nsėkmingo sezono Žalgiris dabar atrodo žymiai geriau, ir neteisinga reikalauti, kad per palyginti trumpą laiką faktiškai iš naujo sukomplektuota komanda iškart pasiektų tokias aukštumas kaip Eurolygos Top-8. Kantrybės. Reikia sutvarkyti tiek puolimą, tiek gynybą - tegul visi žaidėjai įsižaidžia savo pozicijose. Akivaizdu, kad trūksta rezultatyvių perdavimų, judėjimo ir su kamuoliu, ir be kamuolio - bet šio sezono įdirbis turi tapti pagrindu geresniems ateinančio sezono rezultatams. Matyti, kuriems žaidejams po šio sezono sutartys nebus pratęstos - tačiau tai yra natūrali komplektacijos tąsa. Nieko tokio, jegiu Žalgiris ir nepateks į Top-8: iš tikrųjų Žalgiris labiau sustygavo savo žaidimą tik sezono viduryje - aišku tai, kad preito sezono neskėmės nesikartos, o tai jau yra geri darbo rezultatai. Po sezono pabaigos bus matyti sudėties pokyčiai ir tada bus galima bent apytiksliai prognozuoti kito sezono perspektyvas“, - komentavo Gintaras.

„Liūdna labai, bet kad tiek laiko davė Ulanovui, išleido Lukošiūną, kai tuo tarpu Lukas su Dimša ant suolo tai labai įdomus trenerio sprendimas“, - rėžė Aistė.

„Baigiantis rungtynėms, Žalgiris sugrįžo į žaidimą... būtų juokinga, jei nebūtų liūdna“, - savo mintis išdėstė Rita.

„Sakyčiau vėl kapitono pritrūko, metimas keistas ir prarastas kamuolys gale“, - teigė fanas Kęstutis.

„Dėkui už kovingumą, už norą laimėti. Deja... Sėkmės dviguboje savaitėje, tegul ateina šventė į mūsų kiemą! Už ŽALGIRĮ! “, - rašė Nijolė.


„Tai trenerio paloštos rungtynės, kaip galima Lukošiūną šitaip ilgai laikyti aikštelėje, kai nei apsigina, nei taškus pelno. Kodėl Lukas taip mažai žaidė juk visai neblogai sekėsi, tokių kodėl daug“, - piktinosi Dalia.

„Fiziškumo pas Žalgirį nėra. Kažkokie sukūdę visi. Raumens paaugint biški reikia, gal ir pakovos“, - komentavo Vidas.

„Nepykit. Bet mano manimu klaidų padarė daug ir treneris“, - rėžė Karolis.


„Kovingai žaidė, tačiau klaidos ir ne atkovoti kamuoliai, neleido iškovoti pergalės. Trenerio pokalbis su Heysu, parodė jo geresni žaidimą, Šmitas Rolandas šaunuolis! Sėkmės ir ištvermės, žaidžiant toliau!“, - savo mintis išdėstė Julėta.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: