M. Kalnietis – apie kapitono pareigas, personalo svarbą komandoje bei ateities planus

M. Kalnietis – apie kapitono pareigas, personalo svarbą komandoje bei ateities planus

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris ir Bostono „Celtics“ skautas Benas Matkevičius pristatė naują „The Benas Podcast” epizodą, kurio svečiu tapo karjerą baigęs Mantas Kalnietis.



„M. Kalnietis - visiems labai gerai žinomas krepšininkas, kaip buvęs Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjas ir kapitonas. Susumavus Mantas net devynerius metus praleido Kauno Žalgirio komandoje, bet pergalės, individualūs ir komandiniai pasiekimai žaidėjo karjeroje buvo švęsti ne tik namuose, bet ir užsienyje. Visgi ryškiausi pasiekimai Manto karjeroje įvyko žaidžiant Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje: 2010 m. Pasaulio vyrų krepšinio čempionatas - 3 vieta, 2013 m., 2015 m. Europos vyrų krepšinio čempionatas - 2 vieta.

Šiame epizode su Mantu diskutavome įvairiomis temomis, susitelkdami ne į pasiekimus, o į kelią link jų. Kalbėjome apie krepšininko karjeros pradžią, jo kaip žaidėjo brandą, augimą bei kas padėjo įgauti pasitikėjimo savimi. Taip pat, Mantas pasidalino savo patirtimi būnant kapitono pareigose, įžvalgomis apie medikų štabo svarbą komandoje ir šeimos auką karjeros labui”, - rašo B. Matkevičius.

Kviečiame pamatyti:


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: