Ballų šeima vėl pasityčiojo iš Lietuvos: atskleidė, kad buvo apvogti

Ballų šeima vėl pasityčiojo iš Lietuvos: atskleidė, kad buvo apvogti

Krepsiniozinios.lt kviečia prisiminti, kaip 2018 m. į Lietuvą atvykusi Ballų šeimynėle ilgai neužsibuvo ir po kelių mėnesių sugrįžo į JAV, o vėliau pasisakė apie praleistą laiką Lietuvoje.



Šį kartą interviu davęs tėvas LaVaras tvirtino, jog viešėdami Lietuvoje susidūrė su pavydu ir net buvo apvogti.

Anot skandalingosios Ballų šeimos galvos, jie Prienų komandos drabužinėje pasigedo LaMelo vardinių sportinių batelių, kurie oficialioje „Big Baller Brand“ svetainėje kainuoja apie 400 JAV dolerių.

„Visi Lietuvoje buvo nustebę dėl LaMelo vardinių batelių. Kuomet buvo tvarkomi persirengimo kambariai salėje, jie juos pavogė!“, – rėžė jis.


LaVaras taip pat įsitikinęs, kad Lietuva atsirado pasaulio žemėlapyje Ballų dėka.

„Iki mūsų atvykimo apie Lietuvą niekas nieko nežinojo. Lietuva buvo niekas. Bet kai Ballai pradėjo ten žaisti, mes išryškinome šią šalį žemėlapyje. Matote, ir jūs dabar kartojate: Lietuva, Lietuva, Lietuva. Anksčiau apie juos niekas nepagalvodavo“, – tikino LaVaras Ballas.

LaVaras taip pat teigė, jog jo sūnūs taps pirmaisiais žaidėjais iš krepšinio susikrovusiais milijardus.

Primename, kad būdamas 16 metų, LaMelo Ballas kartu su vyriausiu broliu LiAngelo Ballu prisijungė prie komandos Prienuose. Šis žingsnis sukėlė šoką tiek JAV, tiek Europoje.

LaMelo Ballas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) sužaidė 8 rungtynes ​​ir keletą parodomųjų rungtynių. Jis vidutiniškai per 12,8 minutės pelnydavo 6,5 taško, atkovodavo 1,1 kamuolio ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

LiAngelo Ballas LKL čempionate per 14 sužaistų rungtynių vidutiniškai rinkdavo po 12,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šiuo metu LaMelo rungtyniauja Šarlotės „Hornets“, o LiAngelo - Greensboro „Swarm“ (G lyga) komandoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: