V. Romanovas apie „Žalgirį“: „Viskas būtų kitaip, jei aš vėl būčiau komandos vadovas“

V. Romanovas apie „Žalgirį“: „Viskas būtų kitaip, jei aš vėl būčiau komandos vadovas“

Prieš dešimt metų iš Lietuvos pabėgęs buvęs bankininkas ir Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas davė interviu Rusijos žiniasklaidai bei atsakė į kelis klausimus apie „Žalgirį“.



Po 2013-aisiais įvykusios jo vadovauto „Ūkio banko“ griūties tiek „Žalgirį“, tiek ir Lietuvą“ palikęs ir Rusijoje prieglobstį radęs verslininkas yra paskelbtas ieškomu asmeniu ir Lietuvoje turėtų būti teisiamas, tačiau Rusijai V. Romanovo neišduodant šis ramiai gyvena toliau bei stebi savo buvusios komandos žaidimą.

Jis Rusijos žiniasklaidai pakomentavo, ką mano apie šio sezono „Žalgirio“ komandą.

„Mačiau kelias rungtynes. Manau, kad „Žalgiryje“ mažai žaidžia jaunimas. Visi turi žaisti, o ne sėdėti ant suoliuko. Komandai trūksta energijos. Gaila, kad šiemet negalėjau „Žalgirio“ rungtynių pamatyti Maskvoje.


Kazys Maksvytis? Jis daro daug keistų sprendimų. Aš jį atleisčiau. Jam trūksta patirties. Jis dar labai jaunas. „Žalgirio“ komandoje visada yra daug legionierių. Reikia daugiau jaunimo ir lietuvių.

Norint geresnio rezultato, jiems reikia didesnio biudžeto, daugiau pinigų. Viskas būtų kitaip, jei aš vėl būčiau komandos vadovas“, - pasakojo Romanovas.

V. Romanovas taip pat gailisi, kad turėjo laikti Kauną.

„Gaila, kad „Žalgiris“ buvo iš manęs pavogtas ir atimtas. Turėjome pačią gražiausią areną“, - pridėjo V. Romanovas.

Krepsiniozinios.lt ir Krepsiniotrio.blogspot.com

Video rekomendacijos: