„Ryto“ fanai po pralaimėjimo: „Atsirevanšuosime LKL finale“

„Ryto“ fanai po pralaimėjimo: „Atsirevanšuosime LKL finale“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (23-4) trečiuoju bandymu laimėjo šio sezono Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lyderių akistatą.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose 81:75 (20:25, 20:22, 20:13, 21:15) sunkiai revanšavosi Vilniaus „Rytui“ (21-6) už du ankstesnius pralaimėjimus.

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Kai pagalvoji, porą Fosterio tritaškių (šian visiskai juoda diena), kelios taiklios baudos ir būtų rezultatas į kitą pusę. Plius be centro ir Varadžio. Et gaila... Bet finale galima kovoti ir išvykoj, ir namie“, - rašė „Nuomonės formuotojas“.

„Kaip buvo galima Masiuliui baudą sušvilpt nesuprantu iki šiol“, - piktinosi Augustinas.

„Realiai pataikyt baudas, biškį daugiau reboundų po savo kašiu paimt ir galima laimėt. Pagarba komandai už kovą! Masiuliui pražanga puolime be komentarų. Kaip dar reikia statyti užtravą? Rankos vietoje, pats nejuda...“, - rėžė Dimitrijus.

„Visa rungtynes tas teisėjas švilpikas tempė savo Žalgirį į priekį . Apgailėtinas teisėjavimas“, - savo mintis išdėstė Andrius.

„Galima tik įsivaizduoti koks "ažiotažas" ir panieka teisėjams būtų, jei Butkevičiui sušvilptų baudą. Dabar matai ir preteksto nėr sakyti, kad Rytą ištempė teisėjai. Dviveidžiai“, - komentavo „Nuomonės formuotojas“.

„Gera kova!!! Ačiū už kovą!“, - rašė Paulius.

„Teisėjai už Žalgirį“, - piktinosi Natalija.


„Niekis. Atsirevanšuosime LKL finale!“, - rėžė Algirdas.

„Viskas gerai. Padarėt tiek, kiek leido galimybės. Dėl pražangos - klasika… Nieko, dar bus proga parodyt kas, kur ir kaip. Tik priminsiu kokie biudžetai žaidžia. Taip, kad all good“, - savo mintis išdėstė Laurynas.

„Pirmas dalykas tai Echodo trūksta. Antras dalykas teisėjai tempia žalgirį. Nebuvo ten Masiulio pražangos!!! Rytas šaunuoliai gražiai sužaidė“, - komentavo Tomas.


„Gal nepopuliari nuomonė, bet labai nesmagu klausytis komentatorių, kai jie akivaizdžiai palaiko Žalgirį, nesvarbu ar Vilniuje ar Kaune vyktų rungtynės..“, - teigė fanas Robertas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: