„Green White Boys“ žinutė: „Reikalingas ypatingas susitelkimas“

„Green White Boys“ žinutė: „Reikalingas ypatingas susitelkimas“

LKL nuotr.

Pirmadienį Kauno „Žalgiris“ (23-4) trečiuoju bandymu laimėjo šio sezono Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lyderių akistatą.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose 81:75 (20:25, 20:22, 20:13, 21:15) sunkiai revanšavosi Vilniaus „Rytui“ (21-6) už du ankstesnius pralaimėjimus.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ ekipos fanai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:


„GWB vaizdiniame palaikyme yra žengusi didelį žingsnį į priekį, todėl mūsų sektoriuje kyla tik paties aukščiausio lygio choreografijos.

Galbūt dėl to kiek nukenčia kiekybė, tačiau kiekvienas mūsų atliktas darbas būna dar vienas žingsnis į priekį.

Ne išimtis ir „Kaukės“ choreografija su „Rytu“. Daug darbo, daug pastangų, vardan kelių minučių efekto. Klausiate, ar verta? Atsakome – verta.

Nuo pat mūsų susikūrimo pradžios vaizdinis palaikymas buvo viena svarbiausių krypčių ir tikrai džiaugiamės, kiek toli per šiuos metus sugebėjome nueiti.

Kuomet pavyksta įgyvendinti vaizdinį palaikymą, natūralu, kad tai priduoda energijos ir užsivedimui.
Nuo pat mačo pradžios 200+ žmonių sektoriuje startuoja galingai. Arena, reikia pripažinti, įsibėgėja šiek tiek lėčiau, tačiau antroje mačo dalyje jungiasi vis dažniau ir garsiau.

Labai džiugina tai, kad arena tiek šiame, tiek pastaruosiuose keliuose mačuose daug galingiau pasijungia prie melodingų, bet sudėtingesnių gabalų. Anksčiau didžiausią garsą išgaudavome paprastomis, trumpomis skanduotėmis – situacija keičiasi ir judame į priekį. Stengiamės plėsti savo repertuarą ir ieškoti būdų, kaip areną pajungti dar dažniau ir dar garsiau.

Komanda išsijudina tik antroje mačo dalyje, tačiau svarbiausia, jog padaro tai, ką reikia. Ypatingai džiugu už Dovydą Giedraitį. Palaikom ir tikim, Dovi!

Tiek komandai, tiek mums ateinantis laikotarpis bus įtemptas. Laukia daug rungtynių tiek namuose, tiek išvykose, todėl reikalingas ypatingas susitelkimas.

Įprastai tokiu metų laiku prasideda tribūnų tuštėjimo metas, tačiau komandai tai yra svarbiausias laikotarpis sezone ir palaikymo reikia paties aukščiausio lygio tiek Eurolygoje, tiek LKL.

Sukaupiam jėgas ir finišuojam galingai! O mūsų spalva – žaliai balta!“, - teigė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: