„Žalgirio“ fanai: „Nieko baisaus, 1410 m. Vytautas irgi atsitraukė, kad galiausiai mūšį laimėtų!“

„Žalgirio“ fanai: „Nieko baisaus, 1410 m. Vytautas irgi atsitraukė, kad galiausiai mūšį laimėtų!“

Zalgiris.lt nuotr.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.



Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ką padarysi. Lygių skirtumas akivaizdus, ir patys žaidėjai nepatikėjo, kad gali kovot dėl pergalės“, - rašė Svajūnas.

„Žalgiris liuks, nu bet kam tiek ilgai Ule laikyt... Kiti žaidėjai padaro klaidą - sodinami ant suolo.. Ule plaukiojo belenkur, bet... Juk pats Kazys sakė pataiko iš 10 devynis.. Tai kur tie 9“, - piktinosi Arvydas.


„Nieko, nepadarysi šiandien buvo be šansų, o kitą dieną bus naują istorija, reikia tikėti visada už žaliai baltus kas be nutiktų“, - rėžė Dominykas.

„Kai reik žaist prieš Barcą ir teisėjų keistus sprendimus - sunku. Penktadienį speju kita istorija bus. Apsiprato da bar, gazą spaus penktadienį. Serija tik prasidėjo“, - savo mintis išdėstė Arnoldas.

„Čia man vienam atrodė, kad Žalgiris net nesistengė laimet? Keitimai, deriniai, visai nepanašu į Žalgirio žaidimą. Tikiuosi čia tik taktika kažkokia, bet jeigu čia Žalgirio tikrasis žaidimas tai serija bus ne Mūsų naudai“, - komentavo Donatas.

„Nieko baisaus, vyrai! 1410-ais Vytautas su savo pulkais irgi atsitraukė, kad galiausiai mūšį laimėtų!“, - rėžė Vacys.

„Baisiai čia sužaidė tikrai. Susikaustymas kažkoks labai jaučiasi komandoje. Kamuolių nenusiima. Apie pataikymą tai iš vis tyliu.. “, - mintimis dalinosi Alvydas.

„Vyrai, nusiraminkit, susitvarkykit psichologiškai, ir žaiskit savo žaidimą atsipalaidavę. Jūs jau esat mūsų nugalėtojai. sezonas JAU yra sėkmingas, ir užskaitytas, visi tikri fanai jus myli, palaiko, ir didžiuojasi jumis. Viskas yra ir bus gerai, just relax“, - rašė Sandra.

„Jeigu čia nauja taktika be rezultatyvių perdavimų ir tritaškių laimėti varžybas... Tai turbūt kam reikalingi ir deriniai...“, - piktinosi Saulius.


„Antros bus panašios, tik Kaune gal pavyks laimėti?“, - rėžė Antanas.

„Nieko jau nepakeisim. Pamirštam, susikaupiam ir pabandom iš naujo. Tik arbitrų subjektyvumas vimdo..“, - savo mintis išdėstė Lukas.

„Atėjo prišikę į kelnes. Kazys vėl laukė komercinių pertraukėlių savo taupė. Barca užmetė tritaškiais o žali visai trajaku nedengė leido laisviems mėtyt. Jai leis sekančiose taip trajakus mėtyt bus -30“, - komentavo Vytautas.


„Pralaimėjimas yra liūdna na bet nieko nepadarysi barca nuo pirmų minučių jau rodė savo žaidimą... bet tikrai kartais nelogiška buvo kad barcai paliko teisėjai tiek laiko kiek buvo na nesamonė tenuis.. , ir gaila kad trečiam kėlinyje jau buvo atsigavimas bet jau per velai bet kova dvasia rodė pastangas bet to nepakako ačiū už kova judam į penktadienį ir paisim nors ir sunku bus žalia balta pirmyn !“, - mintimis dalinosi Mantvydas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: