„Žalgirio“ fanai: „Kodėl visada teisėjai stumia turtingas ekipas? Kam reikalingas toks krepšinis?“

„Žalgirio“ fanai: „Kodėl visada teisėjai stumia turtingas ekipas? Kam reikalingas toks krepšinis?“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjo ir antrąsias Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 81:89 (21:20, 23:25, 22:23, 15:21) nusileido „FC Barcelona“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

„Sukovota puikiai, pritrūko gale sėkmės metimuose. Nieko negali pasakyti, skirtumas sudėtyese, bet kai kova tokia tik palaikymas!“, - rašė Edmundas.

„Kodėl visada teisėjai stumia turtingas komandas? Kodėl? Kam reikalingas toks krepšinis?“, - piktinosi Vile.


„Su tokiu kovingumu, parodytu fiziškumu, Kaune ims abi pergales Žalgiris, nebent teisėjai stengsis švilpt Barsos naudai kaip šiandien...“, - rėžė Mindaugas.

„Labai gaila, kai Žalgiris kovoja ir pralaimi. Teisėjai apgsilėtini. Kritika Brazdeikiui už nepataikytus metimus. Ačiū Žalgiriui už kovą“, - savo mintis išdėstė Brigita.

„Kodėl visada kai žaidžia žalgiris turi parinkti antratūšius teisėjus... kodėl krepšinyje pavardės lemia rungtynių pabaigas arba teisėjų sprendimus, o ne taisyklių laikymasis, kodėl visada žalgiris yra įkaitas visos šios dramos, ypač Miro kiek kartų padarė pražangų, tai nė karto nebuvo normaliai švilpiama, nu atsiprašau, bet kodėl teisėjai nesulaukia sankcijų už tokį apgailėtiną darbą, kodėl ta boba švilpia kiekvieną kontaktą prieš Žalgirį, kodėl niekuo dėtas Giedraitis gavo pražangą, kuriose realiai buvo žingsniai, nu čia yra nesuvokiama, kad sporte daug kas lemia ne taisyklės, o pinigai ir pavardės, nežinau kaip kitiems, bet kodėl kuklesnės komandos yra visada baudžiamos nepamatuotais sprendimais dėl kurių tai kainuoja rimgtynes, ką žalgiris blogo padarė , kad teisėjai pusfabrikačiai...“, - komentavo Tautvydas.

„Va čia tai teisėju darbas… galima padėkoti teisėjams, kad žalgiris pralaimėjo...“, - rėžė Gabrielė.

„Žiauriai gaila, šiandien Žalgiriukas buvo kitoks nei pirmosiose serijos rungtynėse, kovojo kaip galėjo ir tikrai tikėjausi pergalės, bet yra kaip yra“, - rašė Sandra.

„Jeigu ir buvo galima kabintis tai šios rungtynės, o dabar serija baigsis tikrai 0-3. Aišku Barca gali dėkot teisėjam, kad padėjo perlaužt rungtynes“, - piktinosi Nerijus.

„Mes per mažas klubas kad būtume autoritetas teisėjams bet kai susitiks pusfinalyje su panašiu biudžetų ir teisėjai bus objektyvus tada barsai bus nekažka“, - savo mintis išdėstė Karolis


„Gaila kad taip bet apie teisėjų darbą irgi galima patylėti.. į vieną pusę varė pagarbos nelabai gavo šiandien žalgiris gaila kad taip.. viskas bus gerai Kaune sušvelninsim ir lyginsime serija ir mes kartu su Žalgiriu “, - komentavo Mantvydas.

„Bravo Žalgiriui, labai rimta kova. O jeigu kas kažkiek ir erzina: tai milžiniška teisėjų pagarba geriausiam žaidėjui per abi komandas - Nikola Mirotičiui. Jeigu žvaigždė turi noro parodyti pražangą, kur ji nebūtinai yra - ji ir bus parduota“, - mintimis dalinosi „Sporto Meistrai“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: