LaMelo Ballas prisiminė Lietuvą: „Niekam nerekomenduoju ten vykti“

LaMelo Ballas prisiminė Lietuvą: „Niekam nerekomenduoju ten vykti“

Kylanti NBA lygos žvaigždė ir Šarlotės „Hornets“ atakų organizatorius LaMelo Ballas dalyvavo tinklalaidėje ir pasisakė apie Lietuvą, kurioje 2018 m. rungtyniavo Prienų krepšinio klube.



Būdamas 16 metų, L. Ballas kartu su vyriausiu broliu LiAngelo Ballu prisijungė prie komandos Prienuose. Šis žingsnis sukėlė šoką tiek JAV, tiek Europoje.

Ballų šeima iš Lietuvos išvyko anksti, dar nepasibaigus sezonui. Per tą laiką L. Ballas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) sužaidė 8 rungtynes ​​ir keletą parodomųjų rungtynių. Jis vidutiniškai per 12,8 minutės pelnydavo 6,5 taško, atkovodavo 1,1 kamuolio ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Ši jaunuolio patirtis labiau atrodė kaip realybės šou, nes daugelis abejojo, ar paauglys gali pasiekti NBA lygį.


Anot L. Ballo, Lietuva jam paliko prastą įspūdį ir pakoregavo požiūrį į ateitį.

„Lovos? Riedi į kairę, nukrisi. Riedi į dešinę, nukrisi. Blauzdos kabo nuo lovos – ne kojos, o blauzdos kabo nuo lovos! Buvo blogai. Kai per visą tai perėjau, man nerūpėjo, kur mane perkels. Kol esu Valstijose ir turiu vandens, man viskas gerai.

Visas tas šūdas, tai atrodė kaip viena didelė šūdina naktis! Tas šūdas buvo beprotiškas. Maistą ten buvo sunku valgyti. Velniškai šalta. Nieko aplinkui. Tai tada aš tiesiog užsidariau. Man patinka: Taip, man tikrai nereikia per daug. Tiesiog daryti ir arti. Tai buvo pasiaukojimas. Taip aš į tai žiūrėjau“, – užtikrintai kalbėjo L. Ballas.

Jis taip siūlė kitiems krepšininkams nevykti į Lietuvą.

„Niekam nerekomenduoju ten vykti“, – pareiškė amerikietis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: