K. Davidas: „Visuomet sergu už „Žalgirį“. Myliu šį klubą“

K. Davidas: „Visuomet sergu už „Žalgirį“. Myliu šį klubą“

2002-2003 metais Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs Kornelis Davidas prisiminė žaidimą Lietuvoje bei papasakojo apie savo patirtį Kaune.



Primename, kad vengras tą sezoną buvo ypatingai svarbus „Žalgirio“ ekipoje. Eurolygos turnyre tuometinis žalgirietis į varžovų krepšį mesdavo po 16,9 taško, atkovodavo po 8,2 kamuolio bei rinkdavo po 21,8 naudingumo balo. Anot paties žaidėjo, iš laikų „Žalgiryje“ likę tik geriausi atsiminimai.

„Mėgavausi kiekviena diena žaisdamas „Žalgiryje“. Sirgaliai, komandos draugai ir visa kita buvo puikūs. Kaskart sugrįždamas į Kauną ir ten praleisdamas keletą dienų jaučiuosi tiesiog puikiai. Seku „Žalgirio“ žaidimą Eurolygoje kaip ir kitų komandų pasirodymus. Kaip bebūtų, kadangi pats žaidžiau „Žalgiryje“, ši komanda man mielesnė širdžiai. Smagu stebėti žalgiriečių žaidimą per televiziją ar gyvai arenoje. Visuomet sergu už „Žalgirį“, nes myliu šį klubą“, – teigė su „Žalgiriu“ LKL čempiono titulą laimėjęs Davidas.

K. Davidas prisiminė ir pilnutėlę Kauno sporto halę.


„Tuomet dar neturėjome „Žalgirio“ arenos, kokią turite pastaraisiais metais. Tiesa, Kauno sporto halėje mūsų sirgalių palaikymas buvo nuostabus. Tribūnos būdavo sausakimšos. Tiesiog negaliu išskirti vienų rungtynių. Mus visad palaikydavo didžiulė sirgalių minia. Tuo mes mėgaudavomės. Kauniečiai mylį „Žalgirį“, – teigė buvęs žalgirietis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: