„Žalgirio“ fanai: „Tokio žaidimo neužteks finale laimėti prieš „Rytą“

„Žalgirio“ fanai: „Tokio žaidimo neužteks finale laimėti prieš „Rytą“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) pusfinalių kovos tęsiasi.



Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ išsigelbėjo gyvybiškai svarbiame mače, išvykoje 67:66 (21:22, 22:15, 8:20, 16:9) palaužė Kauno „Žalgirį“ ir serijoje iki trijų pergalių atsilieka 1:2.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Praeitą sezoną nepatekimas į finalą nebuvo atsitiktinumas. Šitas Maksvytis nesugeba nei taktiškai, nei psichologiškai paruošti žaidėjų. Gėda!!“, - rašė Nojus.

„Lietkabelis turi 7 kartus mažesnį biudžetą (ne 2, ne 5, o 7 !!!) ir atvažiavę i Kauną nupi*a Žalgirį... Nu tai kaip visą tai suprasti... Geriausias prikolas bus, jei ir sekmadienį žalgiris prasileis Panevežyje...“, - pitkinosi Izolda.

„Eurolyga baigėsi ir Brazdeikio nebėra“, - rėžė Giedrius.

„O jūs primeskite, kad jeigu nebūtų laimėję užvakar Panevėžyje, tai šiandien būtų 1:2 serija Lietkabelio naudai, o tada jau būtų didžiulė sensacija antrą sezoną iš eilės, o dabar dar pirmauja žalgiris serijoje, tačiau jeigu ne sėkmė užvakar, tai šiandien žalgiris būtų stipriai ant bedugnės, bet aš vis tiek netikiu, kad žalgiris išeis į finalą, kažkaip jaučiu, kad jiems šakės bus, kas dar tikite, kad bus praeito sezono likimas?“, - savo mintis išdėstė Tautvydas.

„Žalgirio komandai turėtu būti didžiausia gėda!“, - komentavo Donatas.

„Su tokiu žaidimu tai anksčiau ar vėliau turėjo būti pralaimėjimas. Tokio žaidimo neužteks finale prieš Rytą“, - rašė Audrius.

„Kažkoks košmaras, o ne žaidimas, taip žaisdami bus ne čempionai, o šampinjonai“, - pitkinosi Vidmantas.


„Vaizdas, kad jie jau atostogauja. Jokio noro laimėti“, - rėžė Laimis.

„Prisižaidė. Kaip žaidė taip ir gavo. Matyt noro nėra. Lietkabielis žaidė su energija, kova, noru, o Žalgiris kaip pusiau gyvas“, - savo mintis išdėstė Juozas.

„Šiaip žiauru, kai Eurolygos komanda taip prastai žaidžia sezono pabaigoje“, - komentavo Armi.


„Nors nuo 1941 metų esu Žalgirio fanas, bet nuoširdžiausi sveikinimai Panevėžiui. Būkit geri, žalgiriečiai, Pauliau, išeikite iš to pieno, žuvies ir mėsos perdirbimo kombinatų tarpmiestinių LKL varžybų. Užuojauta jums, kad po tokio puikaus sezono Eurolygoje, reikia be jokio kaifo, atsidavimo lošti šioje nesąmonėje. Laukiu finale su “Statyba” rezultato 2-3, manau taip ir bus“, - teigė fanas Artūras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: