„Žalgirio“ fanai piktinasi: „Už tokias algas taip žaisti, dar reikia sugebėti“

„Žalgirio“ fanai piktinasi: „Už tokias algas taip žaisti, dar reikia sugebėti“

LKL nuotr.

„Betsafe-LKL“ didžiajame finale čempionų titulą ginantis Vilniaus „Rytas“ šeštadienį serijoje įspūdingu būdu atstatė pusiausvyrą.



Giedriaus Žibėno kariauna savo sirgalių apsuptyje 94:71 (24:19, 24:22, 27:15, 19:15) sutriuškino Kauno „Žalgirį“ ir išlygino serijos iki trijų pergalių rezultatą – 1:1.

Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Alio, Žalgiris??? Gal susiimt laikas? Dar neužtenka motyvacijos? Atrodo deriniai yra, bet žaidėjai ką daro nesuvokiama. Už tokias algas taip žaist, dar reikia sugebėt... kas ten Igno nori? Galim atiduot!“, - rašė Andrius.

„Čia ne Žalgiris, o tragedija čia buvo. Žaidėjai išvadų nepadarė po ketvirtadienio rungtynių kalbant apie gynybą. Jei nepradės gintis ir žaist Žalgiris normaliai, tai ir antrus metus iš eilės bus be aukso. Eurolygos komanda prieš Čempionų lygos, rimtai? Gėda“, - piktinosi Juozas.

„Žalgiris atrodo nenorėjo šiandien laimėt, pabaigoje pametė tritaškių, o šiaip pabėgiojo angare (pasak jo šeimininkų) ir tiek. Bet taip, savigarba išgaravo.“, - rėžė Kotryna.

„Gėda už Brazdeikį, gali nesulošt kartą, nesulošt du kartus, bet taip dėti atvirai skersą..tai jau yra NEPAGARBA mums visiems. Lauk tokį vėžį komandoje“, - komentavo Mantas.

„Gal laikas būtų susirinkt į areną ir palaikyt Žalgirį, o ne alų siurbčiot, labai tikiuosi, kad padarysim išvadas kaip fanai ir ne tik žalia balta paskanduosim“, - savo mintis išdėstė Eimis.

„Statybininkai padarė išvadas, o Žali atėjo į aikštę, kad tik ateiti“, - teigė fanas Vidmantas.

„Tragiškas Žalgirio žaidimas. Apgailėtinas žaidimas, laksto kaip vištos be galvos. Viską leido daryt ką nori. Rytui to tik ir reikia. Žaidėjai turi atsistot ant blakstienų, norint laimėti Kaune“, - rašė Brigita.


„Gėda ir jei Maksvytis nori būti elito treneriu negali leisti savęs spardyti bei taip neparengti komandos. Bjauresnio vaizdo senokai nepamenu...Fui..“, - piktinosi Edmundas.

„Apgailėtinas žaidimas šiandien, jokios aistros, fanams jokios pagarbos..“, - rėžė Rytis.

„Gėda net žiūrėti, kaip žaidžiama be savigarbos!“, - komentavo Vitalijus.


„Pirmiausia gėda už tokį pasirodymą ir pagarba Rytui, kurie suprato už ką kovoja“, - savo mintis išdėstė Marius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: