Ispanijos spauda sukritikavo Šaro atleidimą: „Tai yra absoliutus chaosas“

Ispanijos spauda sukritikavo Šaro atleidimą: „Tai yra absoliutus chaosas“

Barcelona nuotr.

Kaip jau rašėme, „Barcelona“ atsisveikino su Šarūnu Jasikevičiumi, o jį komandoje keičia 44 metų specialistas Rogeris Grimau.



Šios permainos itin nustebino ispanų krepšinio ekspertus.

Daug kritikos „Barcelona“ sprendimui pažėrė ir „Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguetas.

„Prieš ketverius metus „Barcelona“ pradėjo naują projektą, kuriuo siekė atgaivinti išsikvėpusią krepšinio sekciją. Jie nebuvo iškovoję titulų, bet bandė vėl tai padaryti ir taip sugrąžinti sirgalių entuziazmą „Palau Blaugrana“ arenoje. Pirmoji užduotis buvo pusiau pasiekta – trūko tik ilgai laukiamo Eurolygos titulo, tačiau antroji išpildyta su kaupu.


O dabar viskas sugriuvo, tiesa prie to prisideda ir sunki finansinė situacija, bet tokius dalykus galima spęsti ir kitais būdais.

Dabartiniame „Barcelonos“ pertvarkyme yra daugiau improvizacijos negu planavimo. Tai yra absoliutus chaosas“, - rašo „Mundo Deportivo“.

Š. Jasikevičius „Barceloną“ treniravo nuo 2020 metų. Šiame sezone Eurolygoje užimta ketvirta vieta, Karaliaus taurės neperžengtas ketvirtfinalio barjeras, o vietiniame čempionate iškovoti aukso medaliai.

Vadovaujama lietuvio Katalonijos sostinės ekipa dukart laimėjo vietines pirmenybes ir du sykius kėlė į viršų Karaliaus taurę.

Eurolygos finalo ketverte žaista tris kartus, bet nė sykio nepavyko iškovoti titulo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: