Paaiškėjo pagrindinė priežastis, kodėl „Žalgiris“ atsisakė pratęsti sutartį su T. Cavanaugh

Paaiškėjo pagrindinė priežastis, kodėl „Žalgiris“ atsisakė pratęsti sutartį su T. Cavanaugh

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, pasibaigus sezonui Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su Tyleriu Cavanaugh, kuris kitą sezoną karjerą tęs Turkijoje.



Čia amerikietis vilkės Stambulo „Bahčešehir“ komandos marškinėlius.

Taip pat aiškėja ir pagrindinė priežastis, kodėl „Žalgiris“ nusprendė nesiūlyti aukštaūgiui naujos sutarties.

Krepsiniozinios.lt žiniomis, T. Cavanaugh norėjo kitą sezoną Kaune uždirbti bent 450-500 tūkst. eurų, o žaisti už mažesnį atlyginimą puolėjas neplanavo.


Tokie T. Cavanaugh pageidavimai netiko „Žalgirio“ ekipai, kurie krepšininkui galėjo pasiūlyti ne daugiau, kaip 350 tūkst. eurų.

Būtent 350 tūkst. eurų T. Cavanaugh gavo praėjusį sezoną. Kaune jis praleido du pastaruosius sezonus.

Praėjusiame Eurolygos sezone T. Cavanaugh vidutiniškai per 20 minučių įmesdavo 5,9 taško (35 proc. dvit., 32,6 proc. trit.), sugriebdavo 4,3 kamuolio, atlikdavo po rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo po 6 naudingumo balus.

Kiek solidesni 29-erių 206 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo LKL čempionate – 7,4 pelnyto taško (55,2 proc. dvit., 41,4 proc. trit.), 3,2 atkovoto kamuolio, 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir 7,6 efektyvumo balo per 18 minučių.

„Lietuva visada liks mano prisiminimuose. Man ir žmonai Kaunas reiškia labai daug – čia šiemet gimė mūsų dukrelė Josephine. Esu labai laimingas dėl visų čia nutikusių prisiminimų. Iškovotas titulas – taip pat buvo labai ypatingas įvykis. Dveji čia praleisti metai buvo įsimintini, o „Žalgirio“ gerbėjai yra neįtikėtini. Iki pasimatymo!“, – atsisveikindamas tarė T.Cavanaugh.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: