Rinktinės fanai: „Prancūzija ruošiasi čempionatui, o mes - šiaurietiško ėjimo varžyboms“

Rinktinės fanai: „Prancūzija ruošiasi čempionatui, o mes - šiaurietiško ėjimo varžyboms“

LKF nuotr.

Pasaulio čempionato pasirengimo cikle Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė patyrė antrąjį pralaimėjimą iš eilės.



Kazio Maksvyčio vyrai Orleano mieste 72:90 (19:18, 14:27, 17:26, 22:19) krito prieš Prancūzijos krepšininkus.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kuzminskas vienintelis atrodė vertas rinktinės marškinėlių. Visi kiti atrodė prastai..Jokubaitis velniai žino kur dingęs buvo, Valančiūnas būdamas komandos kapitonu rodo kaip reikia žaisti aikštelėje tinginiaujant“, - piktinosi Rimantė.


„Skubiai reikia įžaidėjo kuris pataiko ir gerai organizuoja žaidimą“, - komentavo Justinas.

„Manau atkarpomis žaidimas atrodė gerai, bet paskui viskas pabėgdavo. Visgi turėtų vyručiai susiimti, o dar siūlau Dimša kartais pabūti įžaidėju manau būtų pats tas. Deja Kariniauskui dar paugti reikia... Ir čia tik pasiruošimas ir reikia susižaidimo“, - rašė Irma.

„Atrodo, jog prancūzai važiuos į krepšinio čempą, o mes - į šiaurietiško ėjimo varžybas“, - savo mintis išdėstė Dominykas.

„Niekas taip neliūdina, kaip Kariniauskas, ta prasme, esame šiknoje. Žmogus, kuris turi nuraminti komandą, duoda belekokius pasus, perlaiko kamuolį, ballina ir gauna bloką arba meta lempą visišką į lentą, vietoje to, kad perduotų kamuolį kažkam“, - rėžė Ovidijus.

„Pratinamės prie realybės...“, - rašė Gediminas

„Trūksta Domanto ir gynybos“, - komentavo Denisas.

„Pagal pavardes rezultatas dėsningas. Susirinkusiems reikia padėkoti ir palaikyti, tai gėda turėtų būti tiems pavargusiems“, - rašė Vaida.


„Tritaškių varžybos pralaimėtos, Jokubaitis ne įžaidėjas, o kamuolio persivarytojas, Kariniauskas nulinis, Maldūnas šaunuolis“, - savo mintis išdėstėVardenis.

„Kariniauskas šioje rinktinėje yra didelis nesusipratimas“, - rėžė Viktoras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: