„B Tribūna“ atskleidė, kodėl persigalvojo ir neprotestuos dėl „Ryto“ žaidimo ASG arenoje

„B Tribūna“ atskleidė, kodėl persigalvojo ir neprotestuos dėl „Ryto“ žaidimo ASG arenoje

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, Vilniaus „Rytas“ šį sezoną žais dvejose arenose. Didžioji dalis „Betsafe-LKL“ rungtynių bus žaidžiamos „Jeep“ arenoje, o didesnio žiūrovų dėmesio sulauksiantys Lietuvos čempionato bei Čempionų lygos mačai vyks „Avia Solutions Group“ arenoje.



Būtent taip sostinės klubas rungtyniavo iki praėjusio sezono, kai dėl arenos rekonstrukcijos visi mačai buvo perkelti į „Jeep“ areną.

Kiek anksčiau ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“ viešai pareiškė, kad nekels kojos į „Avia Solutions Group“ areną, tačiau savo nuomonę pakeitė po pokalbio su komandos atstovais.

„B Tribūna“ teigė, kad nusprendė nebeprotestuoti prieš savo mylimo klubo žaidimą ASG arenoje.


„Taigi taigi, besibaigiant vasarai bei įsibėgėjus Pasaulio krepšinio čempionatui pradėkime sezonui ruoštis ir mes. Turime aptarti kelias labai rimtas temas.

Viena iš jų - dramblys kambaryje. Žaidimas priešų arenoje apie kurį anksčiau pasisakėme ganėtinai kategoriškai. Po jo susitikome su klubo vadovais, aptarėme kelis variantus su žaidimu tiek vienoje, tiek kitoje arenoje. Iš piniginės pusės situacija tikrai palankesnė, tačiau vardan to turime aukoti savo principus. Mes tam nepritariame, tačiau nutarėme neprotestuoti prieš šį sprendimą dėl to, jog vienybės mūsų bendruomenei reikia kaip niekada. Savo protestą išreikšime kitais būdais dar aktyviau ir vieningiau palaikydami savus. Vienas iš artėjančio sezono akcentų ir bus sugriauti mitus apie mažos salės efektus ir užkurti dar aukštesnio lygio atmosferą. Tuo tikslu kitame sezone pakeisime savo tribūną Siemens arenoje į 108 ir 109 sektorius (žiūrėti klubo pateiktą sektorių išdėstymo planą). Su tikslu panaikinti atskirtį tarp mūsų ir likusios arenos dalies. Tad kuo didesnį ištikimų rytfanių skaičių tikimės turėti kuo arčiau mūsų tribūnos.

Kitas - neabejotinai svarbiausias artėjančio sezono akcentas - B Tribūnos 25 gimtadienis. Galime pasakyti, kad turime pasiruošę siurprizų, kuriuos atskleisime sezono eigoje artėjant sukakčiai. Tačiau jau dabar raudonai pasižymėkite dvi išvykas, į kurias raginame vykti visus visus - tai gruodžio 9 d. Pasvalys bei gruodžio 12 d., kai rytfaniai užplūs Čekijos miestelį Opavą. Ten privalėsime būti visi!

Kalbant apie artimiausius įvykius, draugiškuose ir nedraugiškame mače aktyvaus palaikymo kurti neplanuojame, tad startuosime rugsėjo 18 d. Jeep arenoje.

Visi kurie norite įsigyti abonementą B Tribūnos sektoriuje - rašykite mums asmenine žinute ir suteiksime jums daugiau informacijos.
 
Žinių ir naujienų tiek. Nekantriai laukiame jubiliejinio sezono pradžios, kol vėl galėsime viską aplink pamiršti ir iš širdies plėšti klubą šlovinančias ir iš atminties neiškrentančias dainas. Ruoškimės!“, - rašo „B Tribūna“.



Apie 10 000 žiūrovų krepšinio rungtynių metu talpinančioje „Avia Solutions Group“ arenoje bus žaidžiamos visos Čempionų lygos rungtynės, „Betsafe-LKL“ mačai su „Žalgiriu“, „Lietkabeliu“ ir „Wolves“ bei Lietuvos čempionato atkrintamosios varžybos nuo pusfinalio etapo.

Anksčiau „Siemens“ vardą turėjusi arena duris atvėrė 2004 m. ir tapo pagrindiniais Vilniaus krepšinio namais. Joje iškovotos saldžiausios pergalės „Ryto“ istorijoje – į viršų keltos LKL, KMT taurės, čia krito didžiausi Eurolygos bei kitų Europos turnyrų grandai, vilniečiai varžovams kūrė tikrą pragarą.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: