Graikijos treneris K. Missas pasišaipė iš lietuvių: „Šįkart jiems pasisekė“

Graikijos treneris K. Missas pasišaipė iš lietuvių: „Šįkart jiems pasisekė“

FIBA nuotr.

Ir toliau nepralaiminti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė (4/0) užsitikrino vietą pasaulio čempionato ketvirtfinalyje.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai pirmajame J grupės mače 92:67 (20:20, 19:23, 25:15, 28:9) sutriuškino Graikiją (2/2) ir po septynerių metų pertraukos sugrįžo į vieno iš didžiųjų turnyrų stipriausiųjų aštuntuką.

Tuo metu buvęs Graikijos rinktinės vyr. treneris Konstantinas Missas turėjo priekaištų ne savo komandai, bet varžovams ir teisėjams.

„Esu patenkintas, kad šie vyrai atvyko į Graikijos rinktinę ir gynė mūsų šalies garbę. Jie žaidė tikrai gerai ir neturime teisės jų kritikuoti. Viskas būtų kitaip, jei būtų sveikas Giannis Antetokounmpo, o traumas būtų nepatyręs Konstantinos Mitoglou.


Gaila, jog mums nepasisekė, bet turiu pabrėžti, jog Lietuva žaidė nešvarius žaidimus. Nenoriu detalizuoti, bet varžovai supras, ką turiu galvoje.

Šįkart jiems pasisekė. Teisėjai taip pat klydo, leido žaidėjams per didelį kontaktą, o tai išmušė žaidėjus iš ritmo. Ne visis švilpukai buvo teisingi. Dabar reikia tai pamiršti ir žirūėti į priekį“, – rėžė K. Missas.

Verta paminėti, kad K. Missas buvo Graikijos rinktinės treneriu 2017 metų Europos čempionate. Būtent jie aštuntfinalyje eliminavo Lietuvos krepšininkus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: