Rinktinės fanai: „Ačiū rinktinei už visą čempionatą, bet tik ne už šias rungtynes“

Rinktinės fanai: „Ačiū rinktinei už visą čempionatą, bet tik ne už šias rungtynes“

FIBA nuotr.

Lietuvos rinktinei nepavyko pergalingai atsisveikinti su pasaulio čempionatu.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai Baltijos derbyje 63:98 (20:28, 18:21, 9:28, 16:21) nepasipriešino Latvijos rinktinei ir planetos pirmenybėse finišavo 6-oje vietoje.

Po šios mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Gėda. Latviai stiprūs, bet mes žaidžiame žemiau žemo lygio“, - piktinosi Tomas.


„Panašu, kad šios rungtynės parodo tikresnį mūsų rinktinės veidą. Kai gaunam daugiau gynybos, baigiasi mūsų pranašumai“, - komentavo Laurynas.

„Pasidavėme braliukams, bet vis tiek norėjosi kitokio čempionato finišo“, - rašė Sima.

„Prasideda visi šokinėjot kai laimėdavom o dabar jau varot....pagalvojot kiek jie atidavė jėgų, savo laiko būti su šeima, sveiktos jau reikia grįžti į klubus be poilsio. Tik didelis Ačiū visiems“, - rėžė Danutė.

„Latviai sužaidė turbūt gražiausią ir geriausią savo krepšinį. Išėjo į aikštę, be jokio streso, be panikos. Atsipalaidave žaidė ir gavosi rezultatas“, - mintimis dalinosi Edgaras.

„Tikrai panašu, kad latviai buvo nusiteikę įdėti daugiau jėgų ir širdies į pergalę. Mūsų žaidėjai nuo mačo pradžios jau laukė rungtynių pabaigos ir skrydžio namo“, - komentavo Tomas.

„Kai buvo Kazlauskas, gynyba puiki buvo, o dabar nulis“, - piktinosi Gintaras.

„Latvija - yra noras guldyti galvą kiekvienose rungtynėse už savo šalį per NEGALIU. Ko mūsų rinktinėj aš pasigedau...“, - rašė Vaidotas.


„Ačiū rinktinei už visą čempionatą, bet tik ne už šias rungtynes prieš Latvius“, - rėžė Nerijus.

„Nesuprantu į rinktinę žiūrėt kaip į dvi skirtingas komandas, vieną dieną kaip iš NBA surinkta žaidžia, o kitą lyg NKL visi būtų. Nesuprantu net kas įvyko gal 2 iš 20 tritaškių pataikė ir baudų apie pusę?“, - mintimis dalinosi Andrius.

„Taip, gėda. Rinktinė taip negali žaisti“, - komentavo Antanas.


„Pralaimėti galima, bet ne šitaip gėdingai“, - rėžė Deividas.

„Šitos rungtynės dar kartą parodė, kad rinktinei reikia naujo stratego. Trenerio, kuris galėtų priversti žaidėjus gintis, o ne tik pulti“, - komentavo Lukas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: