„Žalgirio“ fanai apie I. Brazdeikį: „Tikiuosi Kaune nušvilps jį“

„Žalgirio“ fanai apie I. Brazdeikį: „Tikiuosi Kaune nušvilps jį“

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Ignas Brazdeikis palieka komandą. Lietuvos rinktinės krepšininkui ir Pirėjo „Olympiacos“ klubui pasiekus susitarimą, I.Brazdeikis persikelia į Eurolygos vicečempionų ekipą, o „Žalgirio“ klubą pasieks solidi išpirka.



Į I.Brazdeikio vietą „Žalgiris“ jau dairosi pamainos.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Nežinau kodėl, bet jausmas toks, lyg iš manęs kažką pavogė...“, - rašė Igoris.

„O aš kaip tik džiaugiuosi, kad daugiau lietuvių žaistų stipriuose klubuose. Jau ir taip smunka lietuvos krepšinis. Kiek lietuvių žaidžia elitiniuose klubuose?“, - rėžė Mindaugas.

„Įdomu, ar ateis kada laikas, kada Žalgiris galės va taip paimti žaidėją iš Olympiacos sezono pradžioje“, - komentavo Deividas.

„Tikiuosi Kaune nušvilps jį“, - piktinosi Dainius.

„Rinktinės tik neapleisk“, - mintimis dalinosi Edgaras.

„Krepšinis - ne tik žaidimas, bet ir didelis verslas. Retas krepšininkas, kuris negaudo didesnių - ,,šaibų”…Dauguma žaidėjų yra tiesiog - ,,verslininkai”, neria ten, kas daugiau pasiūlo“, - savo mintimis dalinosi Aidas.

„Pasidžiaukim už lietuvius neloję, normalus procesas“, - rėžė Mindaugas.


„Iš mėgstamiausio iki nekenčiamiausio labai mažas žingsnis.... labai paaiškina kodėl LT rinktinė nieko nelaimi.. Vieni labai pavarge, kiti žaidžia kad kaina pasikelti...“, - rašė Valdas

„Manau žaliems bus į naudą, jo pozicijoje tikrai yra kas žaidžia, o ir buvo brangiausias komandoje tai už tokią sumą manau pamainą ne prastesnę ras“, - komentavo Booge'as.

„Džiaugiamės, kad liko, o dabar prieš pat sezoną - nelieka....Jau nebetikiu sezono pradžios gerom naujienomis....“, - piktinosi Diana.


„Už ta pinigu suma gali sudaryti penkių metu sutarti su perspektyviu jaunuolių kuris turėtu išauti ateityje kurio dabar vertė butu 200-300k ir turėtu kolkas vidutinioka su galimybe patobulėjimo ir tos pozicijos žaidėja penkiems metams pageidautinas rinkos Lietuvos Latvijos Estijos kad padidinti fanu skaičių. Žaidėjui susidomėjimas žaisti eurolygos komandoje su galimybe pasididinti verte“, - mintimis dalinosi Dovydas.

„Pasakykit man, ar čia džiaugtis, ar liūdėti? Iggy visada buvo man “lietuvis ant klaustuko”. Palikti gimtojo miesto komandą paskutinę minutę dėl graikiško minimumo daugiau… Man liūdna ne todėl, kad prarandame nestabilų krepšininką, man liūdna, nes esu savanaudis ir jaučiuosi išduotas savo bičo - kauniečio. O kaip jaučiatės Jūs?“, - savo mintimis dalinosi

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: