I. Brazdeikis pasakė, kiek ilgai vyko derybos tarp „Žalgirio“ ir „Olympiacos“ (VIDEO)

I. Brazdeikis pasakė, kiek ilgai vyko derybos tarp „Žalgirio“ ir „Olympiacos“ (VIDEO)

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ gynėjas Ignas Brazdeikis oficialiai paliko komandą ir apsivilko Pirėjo „Olympiacos“ ekipos marškinėlius.



Lietuvis pirmadienį dalyvavo savo pirmoje „Olympiacos“ treniruotėje, o po jos atsakė į „Sport24“ žurnalistės Vasiliki Karamouza klausimus.

I. Brazdeikis teigė, kad netrukus grįš į Kauną pasiimti daiktų, o su „Olympiacos“ derybos vyko dvi savaitės.

„Dabar jaučiuosi puikiai. Stengiuosi priprasti prie naujos kultūros, komandos draugų ir trenerio. Mėgaujuosi procesu ir laukiu, kada galėsiu žaisti.


Derybos buvo ilgos. Mano agentas su „Olympiacos“ bendravo apie dvi savaites. Vėliau ir pats skambinau „Olympiacos“ atstovams, kad galėčiau sužinoti, ko jie iš manęs tikisi. Diskusijos buvo vaisingos, šiltos. Jie rodė didelį dėmesį. Diskutavome apie mano karjeros perspektyvas.

Negaliu sakyti, kad apsisprendžiau lengvai pakeisti komandas. Išvykimas iš „Žalgirio“ buvo emocingas, bet jie suprato mano žingsnį. Jie suprato, kad „Olympiacos“ yra viena iš tų komandų, kurios negalėjau atsisakyti.

Bartzokas man liepė sunkiai dirbti, o jie padės man augti ir tobulėti. Esu pasirengęs pasinaudoti šia galimybe.

Kol kas negaliu atsakyti, kada įvyks mano debiutas. Jis vėluos, nes turiu grįžti į Kauną bei pasiimti kai kuriuos daiktus. Pasistengsiu kuo greičiau debiutuoti.

Visi aplink šneka apie derbį su „Panathinaikos“. Šios dvi organizacijos stipriai konkuruoja tarpusavyje. Stengsiuosi padėti šiai komandai laimėti.

Manau, kad įmanoma vėl „Olympiacos“ patekti į finalo ketvertą, nes turime visko, ko reikia, kad jį pasiektume. Turime nuostabią komandą. Džiaugiuosi galėdamas būti jo dalimi“, - kalbėjo I. Brazdeikis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: