Ekspertai prognozuoja, kad Š. Jasikevičius šį sezoną sugrįš į „Žalgirį“

Ekspertai prognozuoja, kad Š. Jasikevičius šį sezoną sugrįš į „Žalgirį“

Barcelona, Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ pradėjo Eurolygos sezoną, kai svečiuose nugalėjo Bolonijos „Virtus“ krepšininkus.



Tuo metu Italijos spauda netiki „Žalgirio“ ekipa šiame Eurolygos sezone ir pateikė savo prognozę.

„Kazys Maksvytis praėjusį sezoną įrodė, kad gali sėkmingai vadovauti ir iškovoti pergales. Nors „Žalgiris“ tarpsezonyje išlaikė savo lyderius, tačiau dar labiau sustiprėti nepavyko. Priešingai nei „Žalgirio“ varžovai, LKL čempionai anksti baigė komplektaciją. Šioje konkurencingoje Eurolygoje „Žalgiriui“ bus sunku pakartoti praėjusio sezono rezultatus. Jų gali laukti liūdnas sezonas, o sirgaliams teks nusivilti“, - rašo italai.

Jie spėjo, kad „Žalgiris“ sezono metu gali imtis permainų vyr. trenerio poste bei prognozuoja, kad į Kauną turėtų sugrįžti Šarūnas Jasikevičius.


„Jei viskas vyks ne pagal „Žalgirio“ planą, kauniečiams gali reikti keisti trenerį. Būtent tokį scenarijų ir prognozuojame. Čia būtų logiškas sprendimas pasikviesti Šarūną Jasikevičių, kuris visada yra laukiamas „Žalgiryje“. Kaune jis visada bus numeris vienas“, - teigė ekspertai.

Kaip jau rašėme, šį sezoną Š. Jasikevičius nusprendė praleisti be darbo.

Primename, kad Š. Jasikevičius „Barceloną“ treniravo nuo 2020 metų.

Praėjusį sezoną „Barcelona“ Eurolygoje užėmė ketvirtą vietą, Karaliaus taurės neperžengė ketvirtfinalio barjerą, o vietiniame čempionate iškovojo aukso medalius.

Vadovaujama lietuvio Katalonijos sostinės ekipa dukart laimėjo vietines pirmenybes ir du sykius kėlė į viršų Karaliaus taurę.

Eurolygos finalo ketverte žaista tris kartus, bet nė sykio nepavyko iškovoti titulo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: