„Ryto“ fanai apie D. Zavacką: „Išdavikas ir rublių vergas“

„Ryto“ fanai apie D. Zavacką: „Išdavikas ir rublių vergas“

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, Vilniaus „Ryto“ komanda atsisveikina su sporto direktoriumi Donatu Zavacku. Jis karjerą tęs Vilniaus „Wolves“ ekipoje.



D. Zavackas ženkliai prisidėjo prie to, kad šis klubas prieš metus džiaugtųsi „Betsafe-LKL“ čempionų žiedais, o praėjusiame sezone tik po įnirtingos kovos penkių rungtynių finalo serijoje nusileido Kauno „Žalgiriui“.

Nuo 2017 iki 2020 m. būdamas Klaipėdos „Neptūno“ ekipos sporto direktoriumi, D. Zavackas jai padėjo dusyk užlipti ant trečiojo šalies čempionato apdovanojimų pakylos laiptelio.

Po šios žinios „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis. Jie liko nusivylę D. Zavacko sprendimu.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Negalvoja Zavas apie ateitį - žiemeliui kažkas nepatiks ir skris iš ten be jokių kitų pasiūlymų, o čia buvo savas, gerai dirbo ir turėjo užtikrintą ateitį, o kada nors kiltų ir dar į aukštesnį klubą, o ne prieštaringai vertinamą, vidutiniokų, vieno oligarcho valdomą sabakų klubelį“, - rašė Mantas.

„Šiukšlė“, - piktinosi Dovydas.

„Gal kiek ir avantiūriškai ar vaikiškai skambanti mintis, bet... Matant, kad net svarbūs organizacijos veidai ir krepšininkai bėga už didesnius pinigus, o pats Rytas, nors ir išauginęs biudžetą, dirba su labai ribotais pinigais, kodėl puikią ištikimų sirgalių bazę išsiauginęs klubas negalėtų susikurti tiesiog rėmimo platformos? Dabar krepšinio portalai už visokius pabelvyzgojimus per podcastus surenka tūkstančius sekėjų. Kodėl Vilnių reprezentuojantis klubas negalėtų sulaukti didesnis fanų finansinės paramos? Žinau, kad yra galimybė deklaruojant pajamas paskirti 2proc. Bet šitas dalykas labai visus atstumia dėl biurokratinių marazmų... Aš tai remčiau klubą tikrai“, - teigė fanas Nuomonės formuotojas.

„Nenustebčiau jei vieną dieną ir sirgaliams kontraktą pasiūlys“, - savo mintis išdėstė Vytautas.

„Klasika. Nauja, turtingesnė komanda, kuri perpirks senosios struktūrą - sporto direktoriaus išėjimas taip pat reiškia, kad ir trenerių štabas su laiku pereis. Geras sporto direktoriaus ir trenerių ryšys leidžia abiems pusėms ramiai savo darbą dirbti, o būtent tuo pastaruosius kelis metus Ryto organizacija ir buvo stipriausia“, - rėžė Martynas.

„Nu ką į Dubajų užsimanė svolačius. Rublių vergas. Jokių vertybių“, - rašė Edgaras


„Šiaip po Zavacko tokios pliuxos ir pareiškimo, kad "Wolves" ambicijos sutampa su jo, manau, Ryto vadovai irgi turėtų šiek tiek pasiaiškinti, kas čia vyksta. Nu nes čia visiškas išsityčiojimas kol kas“, - piktinosi Nuomonės formuotojas.

„Ačiū, bet sėkmės nelinkėsiu“, - teigė fanas Ramūnas.

„Georgios tikrai ne prasčiausias kandidatas šioms pareigoms, tačiau viena šikna dviejų kėdžių neapsėsi. Kitu atveju kentės ir viena ir kita pozicija. Gal Vainauskas?“, - savo mintis išdėstė Tomas.


„Išdavikas. Lauksime tolesnių klubo pasisakimu“, - rėžė Rokas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: