„B Tribūna“ apie LKL derbį: „Lai dega pragare dviveidžiai“

„B Tribūna“ apie LKL derbį: „Lai dega pragare dviveidžiai“

LKL nuotr.

Sekmadienį įvyko pirmasis šio sezono LKL grandų mūšis, pasibaigęs čempionų pergale.



„Avia Solutions Group“ arenoje Vilniaus „Rytas“ (7/1) neapgynė namų sienų prieš Kauno „Žalgirį“ (8/0) – 67:81 (10:19, 23:26, 17:17, 17:19).

Praėjus šiek tiek laiko, ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“ pasidalijo mintimis.

Kviečiame paskaityti:


„Vienintelis reguliariojo sezono derbis Vilniuje atmosferos prasme praėjo puikiai. Galbūt ne taip gerai iš sportinės pusės, tačiau nieko kaltinti neturėtume. Toliau mokomės iš savo klaidų ir žingsnis po žingsnio tobulėjame. Plačiau apžvelkime pagrindinius šio susitikimo aspektus iš mūsų požiūrio taško.

Choreo. Rungtynių pradžioje kyla plakatas, kuris paprastiems sirgaliams sukėlė daug klausimų. Prie ko čia tas litexpo? Praėjusio sezono pabaigoje būtent šis pastatas tapo žaliai baltų siaubo namais, kai teko trauktis iš mūšio lauko pralaimėjus bei paliekant užnugaryje savo draugus. Kubile besimurkdantis Kauno herbas simbolizuoja dvigubais standartais besivadovaujančius šios gyvenvietės atstovus. Lai dega pragare dviveidžiai viena ranka vaizduojantys paramą Ukrainai, o kita balsuojantys už karo finansuotoją. Matijošaitis yra svarbi Žalgirio klubo dalis, tad ir toliau sedėkite užmerkę akis ir ieškokite karo palaikytojų visur, tik ne savo kieme.

Palaikymas. Didelės diskusijos verda tai kas visgi buvo garsesni ir geriau palaikė savo komandą. Ko gero tokiame mače absurdiška apie tai šnekėti, nes pasirodymas iš abiejų pusių buvo geras. Iš savo pusės jaučiame padarę beveik viską. Kažkiek neįprasta buvo būti atsiskyrus nuo reguliariųjų Jeep arenos lankytojų, bet kartu ir malonu stebėti pilnus stovinčius sektorius tolumoje. Manome, kad reguliariai žaisdami didesnėje arenoje turėtume potencialo dar labiau plėsti aktyviųjų sirgalių gretas. Šios rungtynės parodė kokį neišnaudotą potencialą šiuo metu turi Ryto bendruomenė, bet žinoma tam trūksta infrastruktūros. Siemens arena nėra tam tinkama ir laukiame sprendimų iš miesto pusės. Tikimės, kad arenoje apsilankęs meras liko sužavėtas savo miestiečių pasirodymu ir padės bendruomenei plėstis toliau.

Žaidėjai. Taip, šiose rungtynėse nematėme to Ryto, prie kurio esame pripratę. Bet norime nusiųsti žinutę kiekvienam fanui: mes negalime kritikuoti žaidėjo, jeigu jam fatališkai nesiseka. Kritika nieko neišspręs. Vienintelis dalykas kuris gali padėti - tai besąlygiškas palaikymas, matant kiek pastangų ir noro įdeda žaidėjai, kiek papildomai treniruojasi      tik tam, kad pagerintų savo įgūdžius ir atneštų daugiau naudos komandai. Tad prašome - būkite kitokie ir kitą kartą geriau išsiųskite palaikančią žinutę žaidėjui, kuriam sekasi sunkiau, o ne suteikite jam dar didesnį psichologinį spaudimą. O dėl pastangų ir gebėjimų viską puikiai mato treneriai, kurie ir komunikuoja tai tiek su vadovais, tiek su fanais“, - teigė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: