„Žalgirio“ fanai piktinasi: „Kuo greičiau reikia permainų!“

„Žalgirio“ fanai piktinasi: „Kuo greičiau reikia permainų!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (3-4) krepšininkai panaikino dviženklį deficitą, išplėšė pratęsimą, bet jame patyrė pralaimėjimą. Eurolygos išvykos rungtynėse Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 82:86 (14:13, 12:25, 20:13, 28:23, 8:12) nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ (3-4) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Na vyrus tikrai galima pasveikinti su gera kova!“, - rašė Deividas.


„Viskas normaliai, geros rungtynės, kai kuriems šendien nepakrito, labai smagu matyt buvo kai iš -18 išlipo ir nepasidavė iki pat galo. Gaila tik tiek kad šendien sėkmė nusišypsojo ne mums, bet žiūrint iš žaidimo pusės tikrai geros rungtynės. EVANSAS rungtynių MVP“, - komentavo Karolis.

„Kapitonas stabiliai uždarė rungtynės!“, - piktinosi Andrius.

„Reikia laukti kol vadovai supras, kad Ulanovas stabdo puolimą, atsilieka gynyboje, trukdo žaidimui. Dabar Žalgiris yra puiki komanda kuriai trukdo kapitonas“, - rėžė Rimantas.

„Ulanovas meta nesąmoningą tritaškį prameta, meta iš po krepšio vietoj to, kad palaikytų kamuolį, praktiškai paskandina komandą pratęsimo metu, ir jeigu dar to neužtenka, mūsų strategas nubraižo jam derinį, kad stovėtų kampe kai reikia greitų taškų, eilinis fantastinis kapitono pasirodymas“, - savo mintis išdėstė Vilius.

„Ta prasme, gal galim susitart, kad kai kova taškas į tašką, kapitonas tegu įkvepia komandą nuo suoliuko“, - mintimis dalinosi Neringa.

„Ačiū Ulanovui, tikras kapitonas!“, - piktinosi Gediminas.

„Galima trenerio naujo ieškoti? Kurio kapitonas klausytų, bijotų ir gerbtų?“, - rašė Andrius.


„Du kvaili Ulanovo sprendimai pratęsime lėmė pralaimėjimą“, - komentavo Arvydas.

„Gal tikrai Jasikevičius būtų geras variantas?“, - klausė Artūras.

„Kuo greičiau reikia permainų... Nes kitaip sezonas bus palaidotas.. Ulanovui reikia poilsio ar terapijos kažkokios...“, - rėžė Darius.


„Turi pinigų, tai kodėl neperka normaliu žaidėjų, arba gali Kaziuka paleisti dainuoti į kleboniją jeigu nesugeba vyrams vadovauti. Šarai varyk į Žalgiri kol dar yra šansu laimėti dauk rungtynių“, - savo mintis išdėstė Saulius.

„Reikia šaro būtinai šitai komandai!“, - mintimis dalinosi Jonas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: