„Žalgirio“ fanai: „Sunki pergalė, kuri gal pagaliau nuims nervinę įtampą nuo žaidėjų“

„Žalgirio“ fanai: „Sunki pergalė, kuri gal pagaliau nuims nervinę įtampą nuo žaidėjų“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (4-5) krepšininkai nutraukė pralaimėjimų seriją Eurolygoje. 9-ojo turo rungtynėse Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 74:73 (25:18, 16:25, 21:18, 12:12) įveikė Miuncheno „Bayern“ (3-6).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Pagaliau. Sunki pergalė, kuri gal pagaliau nuims nervinę įtampą nuo žaidėjų, kuri matėsi net pristatant komandą“, - rašė Vitalijus.


„Tiesiog pasisekė, nes žaidimas vis dar baisus“, - komentavo Simas.

„Pagaliau vyrai parodė charakterį!“, - džiaugiasi Mantas.

„Šlykstesnių rungtynių nemačiau, treneris begalinis, nes nesugebėjo paruošti keletą rungtynių derinių, laiko buvo, dar ir dabar yra. Žaidimo kulminacija, o žaidžiama, kaip gausis. Žiauriai nusivylęs, ateityje prošvaisčių nematau, net nekalbu apie kitus aspektus“, - rėžė Edvardas.

„Negalima namuose taip prastai žaisti, pabaigoje tiesiog pasisekė... Šio sezono žaidimas neteikia vilčių, nes be žaidėjų pakeitimų bus šakės...“, - savo mintis išdėstė Eugenijus.

„Sveikinam su pergale, bet tai mažas žingsnis, tikiuosi nesustos“, - mintimis dalinosi Mantas.

„Visus su pergale. Ne tik Arėnoje laukė pergalės ir mes prie tėlikų jos laukėm. Kaip sakoma vietomis žaidimas buvo chaotiškas, eiliniai skuboti metimai, keisti primti sprendimai ir kai kurie Kazio keisti keitimai. Gerai, kad viskas baigėsi laimėjimu. Tad su pergale Žalieji“, - rašė Gintaras.

„Pelnyta pergalė. Ulė atgyjo šiandien, toks geras gurkšnis, parodė čia jie savo tikra veidą. Sunkiai bet perlipo save“, - komentavo Ugnius.


„Maksvyčiui reikėtų geriau parengti komandą. Trenerių štabas dar per daug klaidų, nes žaidimas labai blogas“, - rašė Lukas.

„Pagaliau, nors ir sunkiai bet, pagaliau“, - džiaugiasi Karolis.

„Pagaliau! Evansas išgelbėjo mus nuo dar vieno kracho“, - rėžė


„Ačiū už renginį. O Bayern už pralaimėjimą. Laukiu nesulaukiu pilnavertiško Žalgirio žaidimo, kada pergalė nekels abejonių. Už Žalgirį!“, - savo mintis išdėstė Saulius.

„Pagaliau iš vargo pergalę. Šaunuoliai vyrai!“, - mintimis dalinosi Airidas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: