G. Žiemelio pareiškimas: „Ryto“ fanai yra fantastiški, bet juos išnaudoja“

G. Žiemelio pareiškimas: „Ryto“ fanai yra fantastiški, bet juos išnaudoja“

LKL ir stopkadras nuotr.

Lapkričio 25 d. Vilniuje įvyko viena laukiamiausių LKL sezono akistatų – sostinės derbis. Čia šeimininku buvęs Vilniaus „Rytas“ (9-2) galiausiai 74:84 (19:18, 16:21, 22:10, 17:25) nusileido „Wolves“ (10-1).



Tuo metu pasibaigus susitikimui nebuvo išvengta ir papildomų aistrų už aikštelės ribų.

Jau pasibaigus rungtynėms „Avia Solutions Group“ arenoje „Ryto“ sirgaliai įsivėlė į konfliktą su „Wolves“ komandos atstovais, buvusiais ložėje virš aktyviausių vilniečių sirgalių.



Vėliau apie šias rungtynes mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

„Apie konfliktą po rungtynių. Teisintis nesiteisinsime, tačiau tokie konfliktai tęsis, kol tam nebus užkertamas kelias neįkurdinant priešingos pusės atstovų grynai virš mūsų sektoriaus. O šiems pradėjus erzinti tūkstantinę fanų minią konfliktas tampa užprogramuotas“, - teigė „B Tribūna“.

Praėjus šiek tiek laiko, apie šį konfliktą pasisakė ir „Wolves“ savininkas Gediminas Žiemelis.

„Čia vertybės? Mums, kurie visas kovinės sporto šakas remiame ir mes sportave? Koks veikėjukas tas Gudelis, slepiasi už nugarų? Aš pasikartosiu, „Ryto“ fanai yra fantastiški, bet juos išnaudoja...

Asmeniškai garantuoju visų saugumą. Praėjusios rungtynės buvo ne mūsų namų rungtynės, bet tokių bus tik 2 per sezoną“, - rašė G. Žiemelis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: