„Green White Boys“: „Žaidėjai tiki treneriu, mes tikime ir žaidėjais, ir treneriais“

„Green White Boys“: „Žaidėjai tiki treneriu, mes tikime ir žaidėjais, ir treneriais“

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ komandos vadovai persigalvojo ir nupsrendė nekeisti vyr. trenerio Kazio Maksvyčio.



Ketvirtadienį „Žalgirio“ klubas jau buvo pasiekęs susitarimą su Andrea Trinchieri, tačiau penktadienį po pokalbio su žaidėjais sprendimas buvo pakeistas.

„Žalgirio“ ekipa išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog K. Maksvytis turi visišką klubo pasitikėjimą ir toliau vadovaus komandai.

Į Kauno komandos chaosą sureagavo ir ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.


Kviečiame paskaityti:

„Tai, kas dėjosi pastarąsias kelias dienas nebuvo malonu  nei žaidėjams, nei vadovams, nei treneriams, nei mums patiems.

Vis tik pati esmė nepakito. Būtent šiuo metu visiems jiems labiausiai reikia palaikymo. Žaidėjai tiki treneriu, mes tikime ir žaidėjais, ir treneriais.

GWB susikūrimo idėja yra palaikyti komandą ir kai jai gerai, ir kai viskas klostosi ne taip gražiai. Tai yra mūsų pagrindinė vertybė.

Vienintelė išimtis gali būti tik tada, kai komanda deda skersą ant mūsų, ant spalvų, ant „Žalgirio“. Akivaizdu, kad tai toli gražu nėra ta situacija. Todėl turime būti vieningesni ir garsesni nei įprastai!

Mūsų tikslas yra burti ir vienyti taip pat kaip mes galvojančius „Žalgirio“ fanus, kuriems klubas nėra tik viena iš laisvalaikio praleidimo formų.

Kviečiame sekmadienį vėl rinktis į areną kuo gausiau ir taip išreikšti pasitikėjimą visais žaliai baltais. Mūsų dainos ir skanduotės turi skambėti dar garsiau nei įprastai.


Visas duobes įveikime tik kartu! Tik vieningai!“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: