Žiniasklaida: pagrindinis „Fenerbahče“ ir Š. Jasikevičiaus taikinys - žalgirietis?

Žiniasklaida: pagrindinis „Fenerbahče“ ir Š. Jasikevičiaus taikinys - žalgirietis?

Fenerbahce ir LKL nuotr.

Stambulo „Fenerbahče“ klubo gretas supurtė permainos, kai iš vyr. trenerio posto buvo atleistas Dimitris Itoudis, o į jo vietą atvyko Šarūnas Jasikevičius.



Šaras su „Fenerbahče“ pasirašė kontraktą iki 2026 metų.

Jau rašėme kad Šaras turės laisvę atlikti pokyčius „Fenerbahče“ sudėtyje dar šį sezoną.

Pasak Turkijos spaudos, Š. Jasikevičius šį sezoną galės pakeisti net kelis žaidėjus.


Tuo metu vasarą Š. Jasikevičius galės atlikti ir daugiau pakeitimų sudėtyje, tačiau „Fenerbahče“ vadovai nori, kad Marko Guduričius, Scottie Wilbekinas, Nigelis Hayesas-Davisas ir Dyshawnas Pierre'as būtų neliečiami.

O dabar „Ajansspor“ ir Italijos žurnalistas Matteo Bottelli praneša, kad „Fenerbahče“ ir Š. Jasikevičius nusitaikė į tris žaidėjus, tarp kurių atsidūrė ir vienas žalgirietis.

Skelbiama, jog pagrindiniai kandidatai šį sezoną sustiprinti „Fenerbahče“ sudėtį yra Kauno „Žalgirio“ žvaigždė Keenanas Evansas, „Valencia“ lyderis Chrisas Jonesas bei Bolonijos „Virtus“ gynėjas Iffe Lundbergas.

Įdomu, kad K. Evansas įvardijamas, kaip taikinys numeris vienas.

Tiesa, Krepsiniozinios.lt žiniomis, „Žalgiris“ neplanuoja paleisti savo lyderio.


Pridedama, kad komandos gretas netrukus turėtų palikti Nickas Calathesas. Jis siejamas su Milano „Emporio Armani“.

Vakar rašėme, jog kelios Eurolygos komandos akylai stebi Keenano Evanso situaciją.

Ispanijos žurnalistas Pablo Fernandezas informuoja, jog Belgrado „Crvena Zvezda“, Bolonijos „Virtus“, Belgrado „Partizan“ ir Stambulo „Fenerbahče“ komandos bando įtikinti krepšininką prisijungti prie jų.

K. Evansas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes pelno po 15,7 taško, atkovoja po 2,8 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 3,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 16,8 naudingumo balo.


Tuo metu LKL čempionate K. Evansas vidutiniškai per 20 minučių įmeta po 10,7 taškus, atkovoja po 2,4 ir perima po 1,3 kamuolio, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 9,3 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: