„Žalgiris“ priėmė sprendimą dėl K. Evanso

„Žalgiris“ priėmė sprendimą dėl K. Evanso

Zalgiris.lt nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ komandos lyderis Keenanas Evansas atkreipė į save kitų komandų dėmesį.



K. Evansas yra viliojamas Stambulo „Fenerbahče“, Belgrado „Crvena Zvezda“, Bolonijos „Virtus“, Belgrado „Partizan“ ir Milano „Emporio Armani“ komandų.

„Sportando“ žurnalistas Alessandro Maggi skelbia, jog „Barcelona“ ekipa rimtai nusitaikė į K. Evansą. Apie tai plačiau skaitykite čia.

Savo pasiūlymą dėl K. Evanso pateikė ir „Crvena Zvezda“. Apie tai skaitykite čia.


Italijos spaudoje jau buvo kalbama ir apie galimus trišalius mainus tarp Eurolygos ekipų. „Žalgiris“ sulauktų Kevino Pangoso, K. Evansas persikeltų į Stambulo „Fenerbahce“, o Nickas Calathesas taptų Milano „Emporio Armani“ nariu.

Tuo metu „Žalgiris“ priėmė sprendimą dėl amerikiečio ateities.

Skelbiama, jog K. Evansas šį sezoną tikrai baigs Kaune, o visi pasiūlymai dėl jo bus iškart atmetami.

Primename, kad apie K. Evansą po LKL mačo pasisakė ir „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Dėl Evanso, tai teko kalbėtis su Pauliu Jankūnu. Evansas neturi išėjimo galimybės. Turbūt būtų beprotiška šiai dienai išleisti Keenaną“, - teigė K. Maksvytis.

K. Evansas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes pelno po 15,7 taško, atkovoja po 2,8 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 3,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 16,8 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate K. Evansas vidutiniškai per 20 minučių įmeta po 10,7 taškus, atkovoja po 2,4 ir perima po 1,3 kamuolio, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 9,3 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: