„Žalgirio“ fanai: „Ne treneris, o žaidėjai nuvilia“

„Žalgirio“ fanai: „Ne treneris, o žaidėjai nuvilia“

Zalgiris.lt nuotr.

Eurolygos šešioliktojo turo rungtynėse Kauno „Žalgirio“ (5-11) krepšininkai pralaimėjo po atkaklios kovos. Kazio Maksvyčio auklėtiniai nusileido Barselonos „FC Barcelona“ (11-5) komandai 80:85 (22:28, 29:28, 22:14, 7:15).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Sakyt, kad davė kova, jau pabodo.. Sprendimai mačo pabaigoje buvo labai prasti“, - rašė Vygantas.


„Kova ok, žaidėjai stengiasi, bet visada yra tas bet... Ir jau daros panašu, kad tokios pabaigos yra šito štabo stilius. Be plano, be derinių, be vizijos. Viskas pastatyta ant žaidėjo "tu eik ir laimėk", o kaip, dzin. Nepamenu nė vienos pabaigos, kur būtų koks derinys pavykęs. Kur išvis matytųs jo užuomazgos“, - komentavo Audrius.

„Siūlau pagirt komandą už kovą ir neduot jokio spaudimo “, - piktinosi Mantas.

„Ir vėl.. Ir vėl pabaigos sužaisti nepavyksta... Kiek galima taip?“, - rėžė Alvydas.

„Reikia komandai kaukes nešiotii, ar net su jomis žaisti, nes Schillerio virusas užpuolė! Šiaip gražu žiūrėti į žaidimą, tik gaila sportinės sėkmės pritrūkome. Su sudužusia širdimi, šaunuoliai komanda gera.“, - savo mintis išdėstė Jaunius

„Šaunuoliai vadyba, su Kaziu taip ir toliau, ar ne trenerio klaida, koks bebūtų tas Evansas, ketvirtam kėlinyje mato, kad nepataiko, bet vistiek tik vienas žaidžia, to pasekoje ir rezultatas....“, - mintimis dalinosi Rolandas.

„Reikėjo imt tą Trinchierį šiam ir dar KITAM sezonui. Sezonas palaidotas, tai spėtų apsiprasti prie visko ir kitam sezone imtis veiksmo. Bet dabar ne tik sezonas baigtas, bet ir Trinchieri po tokių cirkų tikriausiai nebus. Štai ką davė maksimalus pasitikėjimas iš Žalgirio pusės“, - rašė Benas.

„o ar dar buvo lūkesčių? Kai komanda prapylė asvel ar alba dar yra kažkam lūkesčių? Ką pasėji tą ir pjauni. Švęskime šventes, o tokias algas gaunantys atletai lai laksto toliau, kai pradės žaisti krepšinį galėsime grįžti ir pažiūrėti“, - komentavo Edmundas.


„Ne treneris, o žaidėjai nuvilia“, - piktinosi Džuljeta.

„Jau pripratome, prie tokios rungtynių pabaigos...“, - rėžė Egidijus.

„Kiekvienų rungtynių tokia pati pabaiga... Ar galima tikėtis, kad kada nors pasikeis?“, - savo mintis išdėstė Virginija.


„Paskutinių minučių prakeiksmas. Dabar tikėkimės, kad laimėsime prieš Maccabi“, - mintimis dalinosi Raminta.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: