„Žalgirio“ fanai: „Kažkada „Žalgiris“ skrajojo su kamuoliu, o dabar - šliaužo“

„Žalgirio“ fanai: „Kažkada „Žalgiris“ skrajojo su kamuoliu, o dabar - šliaužo“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (6-13) antrą kartą šiame Eurolygos sezone pralaimėjo Vilerbano ASVEL (3-16) ekipai. Šį kartą Andrea Trinchieri treniruojami žalgiriečiai išvykoje pralaimėjo rezultatu 79:93 (17:23, 26:28, 16:21, 20:21).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ne, čia jau viršūnė... LKL lygio komanda sugeba nusivalyti kojas į Žalgirį... čia reikia tiesiog nustoti žiūrėtų varžybas ir tiesiog ignoruoti komandą, nes čia jau visiškas dugnas prieš dugno komanda, o toliau tik blogiau, nes varžovai visi tik stipresni bus, apgailėtina ir be galo liūdna... šiemet reikia dar melstis, kad lkl laimėtų, nes kitaip liūdesys“, - rašė Tautvydas.


„Gėda. Lengviausia dviguba savaitė ir tą sugebėjo pralaimėt“, - komentavo Juozas.

„Šį sezoną jau reikia laidoti ir laukti kito“, - piktinosi Gvidas.

„Žaidėjams, treneriams ir vadovams turėtų būti gėda!“, - rėžė Greta.

„Pasamdė pasakų sekėją, tai dabar galėsime laimingi klausytis sekamų pasakų per spaudos konferencijas“, - savo mintis išdėstė Robertas.

„Kažkada Žalgiris skrajojo su kamuoliu, o dabar - šliaužo“, - mintimis dalinosi Egidijus.

„Nesiseka konkrečiai, bet Žalgiris visada bus mano komanda“, - rašė Nedas.

„Aš tikėjausi, kad žemiau jau krist nebeįmanoma, bet pasirodo yra dar kur... Labai gaila, kad viskas pradėta daryt, kai jau komanda savim nebetiki“, - komentavo Donatas.


„Visiškas savigarbos neturėjimas. GĖDA!“, - piktinosi Mindaugas.

„Su tokiu žaidimu tegu tuščioje arenoje žaidžia“, - rėžė Regina.

„Tokiems žaidėjams čia joks treneris nepadės, jei baudų net nesumeta ir nenusiima kamuolių“, - savo mintis išdėstė Povilas.


„Puikūs vadovybės sprendimai: komanda gavo naujų vėjų, dvelkiančių triuškinimais. Norėtųsi tikėti, kad Kazys dabar šypsosi į ūsą, jeigu gaus už visą sezoną, nes supranta, kad tas italodisco tikrai nesuvoks, kaip išnaudot jo žaidėjus ir bus dar didesnė duobė. O su tokia vadyba...kiek čia tas kadrilis tęsis su juo? Kompensacija bus ne 100k. Kaip jie nesuvokia kad Trinchieri atvažiavo šiemet tik pinigų pasiimt, o kitais metais kaip bus taip, juk jam Žalgiris yra niekas, tik nuotykis. Jam komanda dugne yra dzin, nei jis pergyvens nei ką, jis tik filosofijas varys per minutines. Ypač puikiai sužibėjo kai prisidėjo prie Asvelio istorinės 7 taškų atakos“, - mintimis dalinosi Vaigaudas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: