„B Tribūna“ po pergalės prieš „Wolves“: „Aukščiausio lygio išsidirbinėjimas“

„B Tribūna“ po pergalės prieš „Wolves“: „Aukščiausio lygio išsidirbinėjimas“

LKL nuotr.

Praėjusį šeštadienį sostinėje įvyko antrasis sezono sostinės derbis, kuriame pranašesnis buvo Vilniaus „Rytas“ (14-2).



Su svečių statusu, tačiau dideliu sirgalių užnugariu ant parketo žengę Giedriaus Žibėno auklėtiniai 89:72 (17:18, 28:16, 24:18, 20:20) parbloškė Vilniaus „Wolves“ (12-5) ekipą ir atsirevanšavo varžovams už pirmajame rate patirtą nesėkmę (74:84).

Praėjus šiek tiek laiko, apie šias rungtynes mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

„Prastomis nuotaikomis grįžę iš Atėnų žinojome, kad liūdėti nėra kada. Laukia dar vienas iššūkis, kuriam ruoštis reikia su dviguba energija. O ir rungtynių data simbolinė - sausio 13 d. Prieš 33 metus mūsų tauta nieko nebijodama apgynė šalies laisvę. Jų auka iki šių dienų suteikia mums pareigą prisiminti tuos įvykius bei kasdien stovėti laisvės pusėje ir kovoti už ją.


Šios rungtynės yra viena iš tos kovos rūšių. Apie ką ir mūsų pirmas kylantis baneris: “Propagandos daug, bet ar caras gali atsakyti kieno Krymas?”. Sabakų savininkas ir jo ryšiai su Kremliumi yra grėsmė laisvei. Tą parodo ir jo nenoras atsakinėti į šį klausimą, tiek 2019 m. duotame interviu, tiek ir dabar besiveldamas į facebooko karus po Andriaus Tapino postu. Kai kuriems žmonėms tai suprasti per sunku, bet kol mes būsime čia, mes kovosime.

Trečio kėlinio pradžioje kyla dar viena žinutė, šįkart sporto prostitucija užsiimantiems influenceriams. Ne tik savo kūno, bet ir sielos pardavinėjimas už pinigus nevertas susilaukti jokių kitų epitetų. Žema, šlykštu ir dirbtina.

Sabakų planas kiek įmanoma sumažinti Ryto fanų skaičių arenoje neišdegė. Kur tik pažvelgsi dominavo raudona spalva. Gali daryti kokias nori bilietų kainas, bet Rytas Vilniuje nežaidžia išvykose. Aukščiausio lygio išsidirbinėjimas, kuris privers tik dar labiau nekęsti visko, kas tik susiję su šiuo projektu.

Atskiros pastraipos vertas arenoje muziką valdantis DJ, kuris šoka pagal dar vieną sabakų dainelę, net ir menkiausioje pauzėje leisti muziką kuo garsiau. Jei galvojate, kad tokie pigūs triukai mus užtildys, galvokite iš naujo. Tuo pačiu džiugina visos Ryto bendruomenės reakcija į bet kokius kvailus sabakų žaidimus ar pasirodymus.

Palaikymo kokybė ir vėl buvo fantastiška. Kas be jokios abejonės ir vėl užvedė komandą. Vaizdas aikštėje jau pradėjo priminti praėjusio sezono Rytą, kai užsivedę gynyboje draskėmės iki kraujų. Tikimės, kad su šia banga eisime ir toliau. Priešininkams nepalikta vilčių. Lai ir toliau jie pykstasi tarpusavyje.

O mes žygiuojame toliau į taurės turnyrą. Kitą šeštadienį kovosime dėl bilieto į finalinį turnyrą Kaune. Kiekvieno palaikymas labai svarbus, tad su ta pačia emocija ir užsivedimu keliaukime toliau link taurės. Jei nori komandą palaikyti kartu - rašyk mums“, - rašė „B Tribūna“

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: