Didėja „Žalgirio“ šansai patekti į Eurolygos įkrintamąsias: atnaujinta prognozė

Didėja „Žalgirio“ šansai patekti į Eurolygos įkrintamąsias: atnaujinta prognozė

Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai prastai pradėjo šį Eurolygos sezoną bei įkrito į gana gilią pralaimėjimų duobę. Po nesėkmingos atkarpos „Žalgiris“ atsisveikino su Kaziu Maksvyčiu, o į jo vietą atvyko Andrea Trinchieri.



Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 8 pergales, patyrė 14 pralaimėjimų bei rikiuojasi šešioliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 12 rungtynių, o Ispanijos spauda paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.

Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias reikės 16 pergalių. Duodama 34 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.


Prieš savaitę „Žalgiriui“ buvo skiriamas vos 21 proc.

Tai reiškia, kad norinti „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias, reikės iš likusių 12 rungtynių laimėti bent 8 kartus.

Tuo metu patekti tiesiai į atkrintamąsias reikia mažiausiai 20 pergalių, tad „Žalgirio“ ekipai reikėtų laimėti visus likusius mačus.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ šį sezoną dar iškovos bent 3 pergales. Jie mano, kad A. Trinchieri auklėtiniai nugalės Stambulo „Anadolu Efes“, Vitorijos „Baskonia“ ir Milano „Emporio Armani“ ekipas.

Po 22 turo ispanai prognozuoja, kad tiesiai į atkrintamąsias pateks šios komandos: Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Bolonijos „Virtus“.

Tuo metu spėjama, kad įkrintamosiose žais „Monaco“, Belgrado „Partizan“, „Valencia“ ir Vitorijos „Baskonia“ ekipos.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: