Aiškėja, kurių „Žalgirio“ ekipos žaidėjų vertė šį sezoną krito labiausiai

Aiškėja, kurių „Žalgirio“ ekipos žaidėjų vertė šį sezoną krito labiausiai

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai prastai pradėjo šį Eurolygos sezoną bei įkrito į gana gilią pralaimėjimų duobę. Po nesėkmingos atkarpos „Žalgiris“ atsisveikino su Kaziu Maksvyčiu, o į jo vietą atvyko Andrea Trinchieri.



Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 8 pergales, patyrė 15 pralaimėjimų bei rikiuojasi šešioliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 11 rungtynių bei vis dar gali patekti į įkrintamąsias.

Tiesa, ne visiems „Žalgirio“ žaidėjams šis sezonas yra individualiai sėkmingas. Dalis krepšininkų ne tik nesugebėjo pasikelti savo vertės, bet ir numušė savo kainą.


Krepsiniozinios.lt žiniomis, labiausiai krito Kevarriuso Hayeso, Brady Maneko, Edgaro Ulanovo, Edmondo Sumnerio ir Luko Lekavičiaus vertė.

Šį sezoną K. Hayesas Eurolygoje vidutiniškai per 19 minučių įmeta po 5 taškus, atkovoja po 3,2 kamuolio bei renka po 5,8 naudingumo balo.

Aukštaūgis per sezoną uždirbs apie 390 tūkst. eurų. Dabartinė krepšininko vertė yra apie 280 tūkst. eurų.

Savo vertę numušė ir L. Lekavičius. Jis Eurolygoje šį sezoną vidutiniškai per 132 minučių įmeta po 4,8 taško, atkovoja po 0,9 kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 3,9 naudingumo balo.

L. Lekavičius šį sezoną turėtų uždirbti apie 450 tūkst. eurų. Jo dabartinė rinkos vertė siekia 320 tūkst. eurų.

Tuo metu B. Manekas Eurolygoje vidutiniškai per 20 minučių įmeta po 7,6 taško, atkovoja po 3,3 kamuolio, atlieka po 0,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 7,1 naudingumo balo.

Snaiperis šį sezoną uždirbs apie 330 tūkst. eurų. Dabartinė krepšininko vertė yra apie 260 tūkst. eurų.


Sunkiai sezoną pradėjo ir E. Ulanovas. Eurolygoje komandos kapitonas vidutiniškai per 30 minučių įmeta po 8,1 taško, atkovoja po 4 kamuolius, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus bei renka po 11,4 naudingumo balo.

Šį sezoną E. Ulanovas „Žalgirio“ ekipoje turėtų uždirbti apie 620 tūkst. eurų. Jo dabartinė rinkos vertė siekia 510 tūkst. eurų.

Taip pat vertė krito ir lapkričio mėnesį prie „Žalgirio“ prisijungusiam Edmondui Sumneriui.


Amerikietis Eurolygoje vidutiniškai per 14 minučių renka po 7,1 taško, atkovoja po 1 kamuolį, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą bei fiksuoja po 3,7 naudingumo balo.

Krepšininkas šį sezoną „Žalgiryje“ uždirbs apie 500 tūkst. eurų.

Tiesa, šiuo metu gynėjo vertė krito ir siekia vos 380 tūkst. eurų.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: