Ekspertai vėl paskaičiavo, kiek dar pergalių šį sezoną Eurolygoje iškovos „Žalgiris“

Ekspertai vėl paskaičiavo, kiek dar pergalių šį sezoną Eurolygoje iškovos „Žalgiris“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai prastai pradėjo šį Eurolygos sezoną bei įkrito į gana gilią pralaimėjimų duobę. Po nesėkmingos atkarpos „Žalgiris“ atsisveikino su Kaziu Maksvyčiu, o į jo vietą atvyko Andrea Trinchieri.



Šiuo metu LKL čempionai Eurolygoje iškovojo 8 pergales, patyrė 15 pralaimėjimų bei rikiuojasi šešioliktoje vietoje.

„Žalgiriui“ šį sezoną Eurolygoje liko sužaisti 11 rungtynių, o Ispanijos spauda paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.

Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias reikės 16 pergalių. Duodama 19 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.


Prieš savaitę „Žalgiriui“ buvo skiriamas vos 34 proc.

Tai reiškia, kad norinti „Žalgiriui“ patekti į įkrintamąsias bei reguliariame sezone būti tarp 10 geriausių, reikės iš likusių 11 rungtynių laimėti bent 8 kartus.

Tuo metu patekti tiesiai į atkrintamąsias reikia mažiausiai 20 pergalių, o tai „Žalgiriui“ padaryti jau nebepavyks.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ šį sezoną dar iškovos bent 3 pergales. Jie mano, kad A. Trinchieri auklėtiniai nugalės Stambulo „Anadolu Efes“, Vitorijos „Baskonia“ ir Milano „Emporio Armani“ ekipas.

Po 23 turo ispanai prognozuoja, kad tiesiai į atkrintamąsias pateks šios komandos: Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, Atėnų „Panathinaikos“ bei Bolonijos „Virtus“.

Tuo metu spėjama, kad įkrintamosiose žais „Monaco“, Belgrado „Partizan“, „Valencia“ ir Tel Avivo „Maccabi“ ekipos.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: